OVO RODITELJSKO PISMO JE OSVOJILO DRUŠTVENE MREŽE: Ovo bi svako trebao da pročita

pisac

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pismo koje je rasplakalo sve koji su ga pročitali

Ovo roditeljsko pismo u samo par sati osvojilo je društvene mreže. Ovo bi svako trebao da pročita, a mi vam pismo prenosimo u celosti

“Drago dete, Sada još nisam ostarila, a kada me budeš video takvu, budi strpljiv sa mnom i pokušaj da me razumeš…Ako se zaprljam u vreme ručka i ako ne mogu sama da se obučem, budi strpljiv.

Kada si bio mali, morala sam istu priču da ti čitam iznova i iznova pre nego što bi utonuo u san. Ako ne budem želela da se kupam, ne ismevaj me i ne vređaj. Seti se samo kako sam morala da te jurim i izmišljam hiljadu razloga da bi ti ušao u kadu.

sin

Foto: pixabay

Kada primetiš moje nepoznavanje nove tehnologije, daj mi vremena i nemoj da me gledaš sa podsmehom na licu. Ja sam tebe naučila mnogo stvari: kako pravilno da jedeš, pravilno da se obučeš i suočiš sa životom.

Ako nekada u razgovoru zaboravim ili izgubim nit, daj mi malo vremena, da se prisetim i ako mi to ne pođe za rukom, nemoj da se uznemiravaš. Nije mi najvažnija stvar na svetu naš razgovor, već to, da sam s tobom i da znaš da me slušaš.

Kada mi umorne noge više ne dozvoljavaju da hodam, pruži mi ruku isto onako kao što sam je ja pružala tebi, kada si prvaio prve korake.
I ako ti jednom kažem, da više ne želim da živim, da želim da umrem, ne ljuti se na mene, jednog dana ćeš me razumeti.

STARO VEROVANJE: Da li znate zašto ne treba držati slike umrlih u kući? Razlog će vas IZNENADITI… (FOTO)

Jednom ćeš shvatiti, da sam ti uprkos svim učinjenim greškama, želela samo najbolje i pokušala sam da te pripremim na putovanje života.

Ne budi tužan, ne ljuti se i ne osećaj se bespomoćno kada me budeš gledao pored sebe takvu.Budi mi oslonac, pomozi mi da završim putovanje sa ljubavlju i srtpljivošću. Vratiću ti osmehom i neizmernom ljubavlju koju sam oduvek čuvala samo za tebe.

Volim te,

Tvoj roditelj

   

(Dnevne.rs /Izvor: EPK)