OVO JE PRVA ISPOVEST DARKOVOG BRATA: Dragan otkrio u kakvom zdravstvenom stanju je Lazić i šta ga je pevač prvo pitao posle nezgode (INFO)

darko

Foto: Kurir /Printscreen You Tube

On je jednom pobedio, pobediće i ovog puta – rekao je Dragan Lazić

Darko Lazić opopravlja se od teške saobraćajne nezgode koja se desila 23. oktobra. Pevača, koji je smešten u Kiliničko-bolničkom centru Zemun, redovno posećuju članovi njegove porodice.

Između ostalog i njegov brat Dragan, koji je javno progovorio o Darkovom zdravstvenom stanju.

– Dobro je stanje, ide na bolje… On je jednom pobedio, pobediće i ovog puta – rekao je na početku razgovora Dragan Lazić, kojeg je ekipa emisije “Premijera” posetila u petak u Brestaču. Dragan je otkrio da je posetio brata Darka u četvrtak.  Dobro je. Oporavlja se. Zna šta mu se desilo, rekli su mu doktori. Svestan je svega – navodi Dragan

Na pitanje šta ga je Darko prvo pitao, Dragan je odgovorio.

– Prvo me je pitao gde se to desilo. Objasnio sam mu. Hteo je da vidi slike od automobila. Međutim, nisam mu pokazao, jer nema potrebe to da vidi, sada da se stresira – naveo je Dragan.

Dragan je potvrdio da Darka obilazi devojka Marina, međutim, rekao je da ona ne može da uđe tamo gde je Lazić.

– Ne može da uđe, vidi je sa vrata. Načelnik bolnice je rekao da ne sme niko da ulazi osim majke. Mene su pustili sinoć na kratko unutra. Sinoć (u četvrtak) je bio ok. Oporavlja se.

VLADIMIR PUTIN ODLIKOVAO BIKOVIĆA: Srpski glumac se zahvalio, pa održao govor na ruskom (VIDEO)

Sve ga boli, normalno – rekao je Dragan, koji naveo da je Ana Sević u kontaktu da Darkovom i njegovom majkom, kao i to da Darkova ćerkica Lorena ne zna šta se dešava sa njegovim ocem.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)