OVO JE POSLEDNJE PISMO PREMINULE PEVAČICE: Ne plaši se, biće sve u redu…

devojcica

Foto: Facebook

Čovek nauči da bude neustrašiv kada se bori za svoj život, ovim rečima počela je ispovest rokerka

Dragana Mijatović, pevačica benda Hype koja jepreminula izgubivši tešku bitku sa akutnom leukemijom, dok se borila sa opakom bolešću napisala je na društvenim mrežama potresno pismo.

Pismo koje je pokojna Gaga Lee, kako je na sceni bila poznata, napisala je na društvenim mrežama u želji da svi znaju kako se oseća neko ko boluje od leukemije.

[adsenseyu5]

“Čovek nauči da bude neustrašiv kada se bori za svoj život. Do juče sam bila ista kao i svi ostali… To se desi… A može svakome. Evo, ja sam živ dokaz… Čovek je moćno biće i svašta može da iznese, svakojake bolove – fizičke i psihičke.

Kada saznaš da imaš rak, pomisliš prvo na to šta si uradio, gde si pogrešio, gde nisi, počneš da se preispituješ prvi put u životu onako istinski… I odjednom sve nestaje. Nema misli. Nema ničega. Samo sad…

Vidiš sve oko sebe kao prvi put, iako si i pre posmatrao život punim plućima… Sada ga posmatraš kao to… Uz dozu straha da nećeš to videti više. Pa ga upijaš da ne zaboraviš. A posle sebi kažeš kako je to iracionalno i kako je bolest izlečiva i onda se probudiš na momenat iako nemaš snage ni volje… Ali uzmeš i pogledaš neki dobar koncert, film, poslušaš album, pročitaš neku priču, knjigu… Nalaziš način da se inspirišeš… Sve dok ne krenu analize.

Punkcija ovog, punkcija onog… To te najviše i sjebe… Bol… Strah od nepoznatog… Ali svaki put kada prođeš nešto od toga shvatiš da si mnogo jak. Zato ponavljaš sebi svaki dan: NE PLAŠI SE, BIĆE SVE U REDU! Ti imaš šta da daš… DAJ”, piše na Draganinom poslednjem statusu.

[adsenseyu1]

(Kurir)