OVO JE NEDELJKO JOVANOVIĆ: Rukometaš koji je napravio haos u porodilištu, nakon što mu se verenica porodila u 22. nedelji (FOTO)

Banja

Foto: Dnevne.rs

Sportista i ranije imao incidente

Bivši rukometni reprezentativac koji je preksinoć napravio haos u GAK Višegradska, kada mu se verenica porodila u 22. nedelji, jeste Nedeljko Jovanović. 

Sportista je prestravio lekarke, sestre, ali i porodilje, koje su te večeri ležale na odeljenju.Jovanovićeva verenica Marija počela je da se porađa u 22. nedelji trudnoće i sve je sugerisalo da će pobaciti.

 Izbezumljen rukometaš, upao je u porodilište gde je pokušao da razvali vrata, vikao i krivio lekare, a potom čak ušao u deo gde se žene porađaju i gde je civilima pristup zabranjen.

– Urlao je i šutirao vrata, budio žene koje su spavale. Valjda mu je neko rekao da mu verenica nije tu, pa je otišao na treći sprat ka odeljenju gde se žene porađaju. Ušao je u prostorije u koje civili ne smeju da budu. 

Čim je kročio na odeljenje počeo je da se dere na nas. Urlao je da smo mu ubili dete, nazivajući nas pogrdnim imenima.

NEPRISTOJNA PONUDA ZAPADA: Amerika dala Vučiću “POGUBAN PLAN PO SRBE” za rešenje kosovskog problema, ako ne prihvati…

Šutirao je sve što mu se nalazilo na putu – kroz suze i još uvek u šoku priseća se dr Matejević Rajić za Kurir, koja je te večeri bila dežurna.

bolnica

Foto: Telegraf

Iako bebe rođene pre 24. nedelje trudnoće obično ne prežive, prinova Jovanovića je rođena živa, iako teška svega 600 grama. Inače, proslavljeni sportista i ranije je pokazivao preku narav.

Ostao je upamćen kao temperamenti rukometaš, koji je često ulazio u konflikte sa protivničkim igračima.

On i njegova partnerka Marija Konstantinović već imaju ćerku Milu (4).Na poslednjim gradskim izborima Jovanović je bio na listi “Šta radite, bre – Marko Bastać”.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)