Ovo je Miloš Veličković, HEROJ o kojem priča cela SRBIJA: I patrijarh Irinej je čuo da sam SVEŠTENIKU vratio 5.500 evra koje je izgubio! (INFO)

heroj

Foto: Facebook/Milos Velickovic

Nisam hteo da uzmem te pare od bolesne dece. Ipak, rekli su mi da je to njihova donacija, a ne novac koji je neko sakupljao – ispričao je Miloš

Miloš Veličković (26) oduševio je celu Srbiju, zbog svog poštenog čina – kada je kao radnikbenzinske pumpe kod Paraćina, na auto-putu Beograd-Niš, svešteniku vratio neverovatnih 5.500evra koje je ovaj izgubio!

Ovaj poštenjačina za Telegraf kaže da nijedne sekunde nije razmišljao da novac zadrži.

[adsenseyu5]

– Bilo mi je krivo da svešteno lice izgubi tolike pare. Čim sam shvatio da su njegovi evri ostali kod nas, odmah sam pozvao poslovođu i policiju. Sve smo uradili prema proceduri i uskoro su bile alarmirane policija, saobraćajna policija i Komercijalna banka (jer je sveštenik plaćao čekovnim karticama) – ispričao jeheroj Miloš i dodao da je vest o njemu i pronađenom novcu čuo čak i patrijarh srpski Irinej.

Naime, nakon što su natočili gorivo, sveštenik iz Poljske u pratnji drugog lica, put su nastavili ka Beogradu, gde je trebalo da predaju humanitarnu pomoć izbeglicama i sveštenstvu Paraćina.

Kada su shvatili da su novac izgubili, kontaktirali su policiju, i tako došli do informacije gde se novac nalazi.

Pronalazaču su dali nagradu od 500 evra, ali i blagoslov za učinjeno dobro delo.

– Nisam hteo da uzmem te pare od bolesne dece. Ipak, rekli su mi da je to njihova donacija, a ne novac koji je neko sakupljao i insistirali su da ga dobijem. Sutra ću tim novcem kolege odvesti na ručak. A najbitnije mi je da sam sačuvao ugled svoje kompanije! – zaključio je ovaj Paraćinac.

[adsenseyu1]

(S. I. /Telegraf.rs)