Ovako je Iliev urlao na novinare na predstavljanju Ožegovića: Nikada ga nismo videli ovako besnog! (VIDEO)

sprtski-direktor

Printskrin: Youtube/FK Partizan Beograd

Ognjen Ožegović je predstavljen u Humskoj kao novi napadač Partizana, a jedno pitanje, koje mu je postavio na konferenciji, izazvalo je bes sportskog direktora crno-belih Ivice Ileva, koji je posle toga počeo agresivno da viče na novinare.

Sportski direktor Partizana odgovorio na nezgodno pitanje umesto novog napadača crno-belihSvi znamo da si počeo u Zvezdi, pojavljivale su se informacije da te navijači Partizana ne žele, kako ti gledaš na to? – glasilo je najnormalnije pitanje novinara, ali je usledio izuzetno oštar i neprimeren odgovor sportskog direktora Partizana.

[adsenseyu5]

– Prestanite više sa tim pitanjima. Mi smo sportisti!

– Ja sam sportski direktor i ja pravim tim! I tačka. Neću polemiku ni sa kim više.

OTIŠAO JE U OVU ZEMLJU U KOJU SRBI MASOVNO DOLAZE I PORUČUJE: Nemam nameru da se vraćam, živim kao bubreg u loju od svog rada, minimalana zarada 2.000 evra (INFO)

Ovo pitanje se više neće postavljati! Juče, kad je čuo da ga Partizan hoće, on je odbio duplo bolji ugovor. Ja znam da će on da izgine za ovaj sveti dres.

On je znao šta ga čeka, ali je rizikovao! Ja stojim iza njega, ja.

– Je l’ znate da je počeo da igra u Partizanu?! Reci im gde si počeo, reci.

Neću više da čujem ta pitanja! Imali smo Stojkovića, Đurđevića, obojica su sada legende Partizana.

[adsenseyu1]

Neću više da čujem dok sam ja direktor u Partizanu! Mi igramo fudbal, mi ovde pravimo Partizan koji će da prođe grupnu fazu Lige Evrope.

Otkad postoje Partizan i Zvezda mnogo primera igrača koji su igrali za jedan ili drugi klub i zato to više neću da slušam – urlao je Ivica Iliev.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017: Astrološka predviđanja različita su za svaki horoskopski znak, zato pronađite svoj i otkrijte kakve vas PROMENE OČEKUJU

Pojavio se i video predstavljanja Ožegovića, a trenutak kada Iliev viče na novinare pogledajte na 8.24:

https://youtu.be/tSLmwgjDtfM

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu4]