OVAJ VIDEO PODIGAO JE SRBIJU NA NOGE! Nenad boluje od TEŠKE BOLESTI KRVI, a njegova poruka će vas naježiti (INFO)

decak

Foto: YouTube / Nbizz P

Poruka bolesnog mladića Nenada Pavlovića iz Novog Beograda podigla je Srbiju na noge, a pomoć je obećao i premijer Srbije Aleksandar Vučić

Jedan snimak sa Jutjuba preplavio je društvene mreže u Srbiji, a u njemu dečak Nenad Pavlović (16)koji boluje od jedne veoma teške i retke bolesti apeluje na DRŽAVNI VRH da mu pomogne, jer kako kaže za bolest sa kojom se bori postoji samo jedan lek u svetu koji je mnogo skup i za koji on nema novca.

[adsenseyu5]

– Pozdrav svima moje ime je Nenad Pavlović i imam 16 godina i živim na Novom Beogradu. Bolujem od jedne izuzetno retke bolesti krvi koja mi je dijagnostikovana početkom prošle godine i od tada se borimo za jedini dostupan lek u svetu koji je redak i koji je jako skup, koji retko ko može da priušti sebi da kupi – počeo je svoje obraćanje u ovoj video poruci ovaj hrabar dečak i dodao da mu nije cilj da se “otvori žiro račun na koji bi ljudi uplaćivali novac”.

– Meni je potrebna dostupnost tom leku do kraja života – rekao je on.

Foto: YouTube / Nbizz P

– Tokom prošle godine kontaktirao sam sve nadležne, ali do danas niko se nije oglasio – srž je ista: NEMA NOVČANIH SREDSTAVA. Zato želim da pitam DRŽAVNI VRH, da li je to istina? Da li nema novca za moje lečenje? Hoće li neko da preduzme nešto?

[adsenseyu1]

Kao državljanin Srbije sa zdravstveniim osiguranjem smatram da je korektno da se lečim ovde. Ovo eksponiranje mi je jedino ostalo…

Nakon ovog videa koji je zapalio Srbiju oglasio se i premijer Aleksandar Vučić na Tviteru:

– Saradnici su mi pokazali Nenadov video. Učinićemo sve što možemo – rekao je Vučić.

Ostaje svimma da se nadamo da će se ovom mladiću pomoći, a šta je on još rekao u svojoj video poruci pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)