Otkriveno s kojim PROSEKOM je Aleksandar Vučić završio Pravni fakultet u Beogradu

fakultet

Foto montaža: Dnevne.rs/Telegraf.rs

Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović fotokopirao je indeks predsednika te partije i predsednika Republike Aleksandra Vučića .

Prethodnih dana u skupštini je bilo polemike između vlasti i opozicije “na čijoj strani je pamet”, pa je Martinović pozvao pojedince iz opozicije da donesu svoje indekse kako bi uporedili ko je bio bolji student.

– Ja sam danas doneo svoj indeks, ja koji sam glup, koji sam neobrazovan ,koji ne pripadam eliti, gospodin (Balša) Božović svoj indeks nije doneo, a fotokiprao sam i indeks predsednika SNS i Repubilke Aleksandra Vučića – rekao je Martinović u parlamentu, a zatim nastavio:

[adsenseyu1]

– Pošto mi nemamo šta da krijemo, mi smo narodna partija, otvoreni smo za narod, hoćemo da narod zna sve o nama, evo, ja ću sada da vam pročitam samo neke ocene koje je dobio ovaj neuki, neobrazovani čovek koji ne pripada građanskoj eliti, kojoj pripadaju ovi iz DS, a zove se Aleksandar Vučić – primetio je Martinović.

– Završio je Pravni fakultet u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,44 – izneo je Martinović Vučićev prosek i dodao da je imao desetke iz uvoda u pravo, opšte sociologije, ali i iz političke ekonomije kod Miroljuba Labusa, koji je, kaže, bio Vučićev politički protivnik.

Da li sam se ODUŽILA CRKVI ako rodim muslimana ili crnca: Srpkinje odgovaraju patrijarhu Irineju!

Martinović je krenuo da ređa Vučićeve desetke, pa je tako počeo da priča šta je dobio kod Vesne Rakić Vodinelić, ali nije stigao da pročita do kraja zbog nedostatka vremena, ali je poručio da će nastaviti u sledećem obraćanju…

UNUCI POZNATOG GLUMCA ZAVRŠENO SUĐENJE: Evo koliko godina zatvora je dobila za UBISTVO majke i bake!

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Tanjug)

[adsenseyu2]