OTIŠLA IZ BEOGRADA: Studentkinja koju je TRAŽILA CELA SRBIJA odlučila da se skloni, evo i zbog čega

pobegulja

Foto: Fejsbuk

Početkom ovog meseca kada je nestala studentkinja Jelena Lazarević, cela Srbija je bila na nogama! Ona je sada ponovo odlučila da se skloni. Za mnoge u Beogradu je nestala. 

Svi su se, pre 10 dana, plašili najgoreg, sumnjalo se na otmicu, a javnost je imala jedan jedini zadatak – da je pronađe živu i zdravu. Jelena se nakon tri dana sama vratila kući. Kada su svi saznali da je devojka doživela “slom” i da je besciljno lutala po našoj prestonici, napali su je!

NA SMRT GA IZBO NOŽEM MALOLETNI DRUG: Ovo je mladi Nišlija koji je KRVNIČKI UBIJEN

Bez trunke empatije i razumevanja, ta ista javnost koja je želela da se Jelena vrati živa i zdrava “gađala je kamenjem”. Komentari su, malo je reći, bili strašni.

Ali Jelena Lazarević, studentkinja Ekonomskog fakulteta u Beogradu, ponovo je odlučila da nestane!  Ovog puta je rekla roditeljima da želi da se skloni iz Beograda.

[adsenseyu1]

Sada je u Prijepolju s njima. Očigledno da je teško podnela sve što se dešavalo otkako je odlučila da se skloni od svih, pa se tako i sada ponovo sklonila.

– Sada je dobro, sada je sve dobro – rekao nam je danas njen zet Darko Mirković.

Jelena je nakon što se vratila kući, u iznajmljen stan na Kanarevnom brdu, bila u bolnici Laza Lazarević na pregledu. Lekari su rekli da mora da se odmara, miruje i ne opterećuje.

Ipak, komentari ne daju Jeleni i njenoj porodici da u miru rešavaju svoje probleme.

TUGA DO NEBA: Devojčica (15) se požalila na jake bolove u stomaku, nedugo zatim je preminula (INFO)

– Pogodili su nas komentari. Ono je stvarno užas. Dalje komentare na to nemam – rekao nam je zet.

Dodao je da su svi stavili tačku na to.

– Najvažnije je da je Jelena dobro. Mi smo stavili tačku na tu priču i krenuli dalje – rekao nam je Darko za kraj i dodao da se Jelena uskoro vraća na fakultet.

Deset predivnih DEČIJIH IMENA koja smo „pozajmili“ od Rusa

Podsetimo, Jelena Lazarević nestala je u petak, 2. juna, pola sata posle ponoći nakon što je završila smenu u kafiću “Anggolo”.

(Dnevne.rs/Izvor:M.Čule,telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]