OTIŠAO NA TEHNIČKI PREGLED I OSTAO BEZ AUTA: Policija nakon nekoliko sati pronašla vozilo i usledilo je NEVEROVATNO OBJAŠNJENJE (INFO)

popravka

Foto ilustracija: Stanić Z.

Beograđanin Ivica Nikolić preživeo je danas pravu dramu kada mu je ispred servisa za registraciju i tehnički pregled vozila na Dorćolu nestao automobil, da bi mu nekoliko sati kasnije vozilo bilo vraćeno uz objašnjenje da je “vozač slučajno zamenio vozilo”.

Nesvakidašnja scena odigrala se danas oko 12.20 sati u servisu na Dorćolu. Ivica Nikolić došao je u servis da bi završio obaveze oko tehničkog pregleda vozila koje pripada njegovoj firmi. Međutim, automobil koji je dovezao je za samo nekoliko minuta bukvalno iščezao.

– Bio sam na ukucavanju broja motora i na proveri. Došao sam na blagajnu da platim taksu i vozilo je tada bilo uredno parkirano ispred servisa. Kada sam platio, krenuo sam ka automobilu i video da je nestao. Sve se desilo za pet minuta – objašnjava Nikolić.

U prvi mah nije bio siguran šta se dogodilo, da li su četvorotočkaša odneli radnici JKP “Parking servis” ili je neko ukrao vozilo. Auto kao da je u zemlju propao.

Ubrzo je došao do naše redakcije, koja je u blizini tehničkog pregleda, gde su portiri proverili kamere koje pokrivaju mesto na kojem se nalazio automobil.

Na njima su videli momka koji hoda i telefonira, potom ulazi u moje vozilo i odlazi uz Dobračinu ulicu ka gradu.

VULGARAN REČNIK SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Glumac na svoj način OBJASNIO i zapušio usta svima koji su pljuvali OLIVERA!

Konstatovali smo da je u pitanju krađa vozila i da ga nije odneo pauk – kaže naš sagovornik i dodaje da je potom prijavio nestanak.Samo nekoliko sati kasnije, iz policije su stigle dobre vesti.

– Policija je bila toliko agilna da je brzo pronašla automobil. Dečko koji je bio u vozilu nije mogao preći granicu, policija ga je pronašla i šlep služba mi je vratila vozilo.

Nekih 100 kilometara od Beograda je otišao. Policija je pronašla vozilo koje je vraćeno potpuno neoštećeno – priča Ivica Nikolić srećan što se drama završila na najpozitivniji način.

Kako se ispostavilo nakon razgovora sa policajcima, dodaje vlasnik automobila, vozač je pomešao vozila jer je i njegov “fijat punto” bio parkiran u istoj ulici!

(Dnevne.rs /Izvor:  S. L., Blic)