OTAC MI JE UZEO GOTOVO SVE: Blagoslov da se zabavlja sa prvim dečkom Jelena je morala dobro da plati

tenis

Foto: Tanjug/AP/Instagram

Bivša teniserka Jelena Dokić šokirala je svet navodima u svojoj autobiografiji “Nesalomiva”, u kojoj je priznala da ju je otac Damir brutalno tukao i kažnjavao.

Posle brojnih događaja koje je opisala do detalja, Jelena je objasnila i kako je pokušala novcem da kupi mir u kući. Ona je prepričavala događaje koji su se desili 2003. i 2004. godine.

[adsenseyu5]

– Čim se pojavila informacija da se zabavljam sa Tinom Bikićem, Hrvatom, za nekoliko sati ime mog oca se pojavilo na ekranu mog telefona. Nisam se javljala. U očevim očima to je nešto najgore što sam mogla da uradim jer bi on verovatno radije da sam sa teroristom nego sa Hrvatom, katolikom.

-Ostavlja glasovne poruke, teram sebe da ih preslušam. Vrištao je: “Ti si ništa drugo nego kurva. Izdala si nas. Ti si smrdljiva, užasna kurva. Sa neprijateljem si. Osramotila si me.” Bez obzira na emotivno zlostavljanje koje sam doživljavala, nastavila sam da šaljem novac ocu.

NASTAVAK JEZIVE ISPOVESTI JELENE DOKIĆ: Otac me terao satima da stojim bez odeće nasred sobe, ali najviše me je bolelo ono šta je MAMA radila (VIDEO)

-Svakih nekoliko sedmica prosleđivala sam mu oko 200.000 dolara. Slala sam novac u nadi za mirom, u nadi da će naći neku sreću. Umesto toga on je nastavljao da zove i zagorčava mi život.

Blagoslov da se zabavlja sa prvim dečkom, vozačem Formule 1 Enrikeom Bernoldijem, Jelena je morala dobro da plati.

AKO TE JOŠ NIJE PRONAŠLA LJUBAV: Mesec tvog rođenja otkriva kakvog muškarca treba da čekaš

– Kad je moja majka rešila da kaže ocu da se viđam s Enrikeom, on začudo nije povilenio. Umesto toga je imao predlog: “Nema problema, ako želiš da imaš dečka, prepisaćeš mi sve. Sav novac koji si zaradila dosad, veliki deo budućih zarada, i možeš da radiš šta hoćeš. Imaćeš kreditnu karticu za troškove turnira, ali sve što zaradiš je moje. Potpisala sam ugovor u nadi da ću imati život bez straha, ali verbalno zlostavljanje je bilo veće nego ikad – napomenula je Jelena.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Kurirsport/Informer)

[adsenseyu2]