OSTAVLJA BEZ TEKSTA: Doktorka Kliničkog centra Srbije JEDNOM PORUKOM ponizila huligane sa krvavog derbija

navijači

Foto: Telegraf

Krv, razbijene glave i ljudi koji su goli izbačeni na atletsku stazu… Scene sa 156. večitog derbija dugo će se prepričavati. Ne, neće niko pamtiti golove Sume ili Boaćija, svakome će ostati urezano nasilje koje se tog dana dogodilo na južnoj tribini stadiona Partizana. Možda i najjaču poruku posle derbija poslala je jedna doktorka.

Nije do kraja jasno šta se desilo prošle srede u Beogradu. Ko je koga i zašto tukao, šta su tu radili Hrvati iz Splita. Ipak, potpuno je jasno da su svi vinovnici ovog incidenta stavili svoje živote na kocku.

Rizikovali su ono najgore, da izgube život, a baš to posebno je zasmetalo doktorki Danici Grujičić, načelnici Odeljenja neurohirurgije u Kliničkom centru Srbije.

[adsenseyu5]

– Zanemim svaki put kada vidim ovako nešto! Svakog dana se trudim da izlečim bolesne ljude i decu koja se bore da prežive, a onda vidim ovo, huligane koji se igraju svojim životima kao da su bezvredni. Zapitajte se koliko bi bolesne dece dalo SVE za vaše zdravlje koje trošite iz obesti- napisala je ona.

Pogledajte kako su kriminalci unakazili policajca iz Sremske Mitrovice (FOTO)

Upravo ovo je jedna od najjačih poruka posle svega što se desilo na 156. večitom derbiju. Huligani su ostvarili svoj krvavi pir i još jednom su pokazali svoju moć. Da li je došlo vreme za “engleski model”?

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: B.O.,Blic.rs)

[adsenseyu2]