OSTAVILA JE PORUKU CRNOGORCIMA NA TOALET PAPIRU: Društvene mreže se usijale, čitaoci sve otkrili!

poruka

Foto: printscreen/instagram/Fejsbuk

Nakon što je portal SrbijaDanas.com preneo priču o nezadovoljstvu turista smeštajem u Crnoj Gori, društvene mreže su se usijale.

Na Fejsbuk stranici postavljene su desetine komentara drugih nezadovoljnih turista koji su se odlučili da svoje letovanje provedu na crnogorskom primorju.

Naime, ispod  teksta o turistima koji su ispisivanjem poruke na toalet papiru poručili ugostiteljima da odlaze, ljudi su se izjasnili o svojim – kako sami pišu – katastrofalnim iskustvima.

–  Mi smo trenuno smešteni u Crnoj Gori. Apartman sasvim drugačije izgleda na slici, ali smo platili unapred, nemamo kud.

Imamo različite tanjire, nemamo čim da čistimo: metla polomljena, sunđere sam morala da kupim, kupatilo prljavo bilo, ma užas, ma katastrofa! Sad sam dosla u Crnu Goru i nikad više – revoltirana je naša čitateljka.

Jedan od čitalaca je čak poručio da ugostitelji, čiji smo slučaj opisali, i ne zaslužuju lepšu poruku do one napisane na toalet papiru.

poruka

Foto: printscreen/Fejsbuk

Neki od komentara su i da je “crnogorsko gostoprimstvo odavno poznato”, te da već 30 godina ne odlaze u susedstvo.

Podsećamo, u jednom smeštajnom objektu ugostitelji su bili neprijatno iznenađeni kada su videli poruku na kolutu od toalet papira.

– Izvinite, nije nam se svideo smeštaj – stoji u njoj.

SUBOTIČANIN SAKUPLJAO KOVANICE OD 20 DINARA I UŠTEDEO 600.000! U banci su mu rekli ŠOKANTNU STVAR kada je doneo da ih zameni u pairne novčanice

(Dnevne.rs/Izvor:SrbijaDanas.com)