OSTALI BEZ NOVCA: Roditelji Darka Lazića prodaju njegovu kuću u Brestaču!

nesreća

Foto: Telegraf.rs, Printscreen/instagram/darkolazicofficial

Roditelji Darka Lazića, majka Branka i otac Milan, i dalje su zabrinuti za zdravstveno stanje njihovog sina koji se posle teške saobraćajne nesreće nalazi u bolnici u Zemunu, gde će mu sledeće nedelje biti urađena još jedna operacija.

Njima je oporavak starijeg naslednika toliko važan da će, ukoliko bude bilo potrebe, prodati i kuću u Brestaču u koju je pevač navodno uložio 300.000 evra.

– Darkovi roditelji su zahvalni svim ljudima koji na bilo koji način žele da pomognu njihovom sinu. Međutim, oni ne žele nikoga da opterećuju i da sede skrštenih ruku jer znaju da je lečenje skupo i da Darko narednih meseci neće moći da radi, pa su odlučili da oglase njegovu nekretninu u Brestaču. Njima je zdravlje njihovog mezimca najbitnije i prodaće sve samo da se oporavi. Oni inače skromno žive i nemaju ušteđevinu, tako da nemaju mnogo izbora u ovom trenutku – priča naš izvor.

JEZIVA ISPOVEST JELENE GOLUBOVIĆ: Taksista me izbo nožem da bi me silovao, ja sam preživela, ali DRUGA DEVOJKA NIJE

On kaže da su Branka i Milan svesni da kuću neće moći da prodaju za onoliko novca koliko je u nju uloženo, ali nikako ne žele ni da se zadužuju kod ljudi.
– Na svu sreću, Darkov oporavak ide na bolje. Pevač lepo reaguje na sve terapije i svestan je svega, komunicira sa majkom i ocem. Jasno mu je da je u velikom problemu i roditeljima je dao dozvolu da preduzmu sve što oni smatraju da treba, samo da se oporavi i da stane na noge. Branka i Milan mu još nisu rekli da planiraju kuću da prodaju jer ne žele da ga uznemiravaju. Naravno, neće ni da je prodaju budzašto jer je od temelja urađena kvalitetno, a i u nju je uloženo mnogo novca – tvrdi naš sagovornik.

Podsetimo, Darko je tu nekretninu počeo da zida kada se oženio sa koleginicom Anom Sević, u nameri da tu žive. Međutim, pevačica nije želela da živi u Brestaču, i Darko je, kako bi sačuvao mir u kući, kupio luksuzni dupleks na Košutnjaku. Nakon razvoda, on je izašao iz tog stana i vratio se u rodno mesto, a Ana je nastavila da živi sa njihovom ćerkicom. Sa druge strane, Darkova aktulena izabranica Marina Gagić obožava Brestač i njoj nije nikakav problem da sa Darkom upravo tamo svije porodično gnezdo.

Ivan Tasovac dao urnebesan odgovor na ujdurmu oko knjige Kije Kockar

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa porodicom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

(Dnevne.rs/Izvor: Marija Dejanović, Kurir.rs)