OSTALA ZATEČENA SPECIJALNIM POKLONOM: Dobili su od Karađorđevića torbu za laptop, a u njoj ružno iznenađenje

laptop

Kraljevska torba i umesto lap topa – knjiga, Foto: Print Screen/Facebook

Ako radite nešto dobro i vredno, kad-tad će neko to primetiti i nagraditi na neki način. Tako je i jedna Beograđanka primila poziv od prestolonaslednika lično da dođe na Beli dvor kako bi je nagradio za uspeh u srednjoj školi. Ali, nakon posete ostala je zatečena specijalnim poklonom koji je dobila od kraljevske porodice.

Njen brat je odlučio da priču podeli sa celom Srbijom i pokaže da se ni ono najdragocenije ne vrednuje kako treba.

Uprkos nagovaranjima brata da ne ide na dvor, ona je ipak iz čiste radoznalosti odlučila da ode na “žurku” i vidi kako izgleda taj gala prijem.

Nakon organizovanog prigodnog programa, pred prestolonaslednikom su se našle torbe za laptop sa kraljevskim grbom. On je lično ponaosob svakom uspešnom srednjoškolcu dao tu vrednu torbu.

[adsenseyu1]

Ali, čim su srednjoškolci otvorili svoj poklon, sačekalo ih je iznenađenje.

Umesto laptopova, uspešni đaci koji su se godinama trudili da ostvare velike uspehe svojim radom i znanjem, dobili su knjigu “Moj život: Memoari kralja Petra II Karađorđevića”.

Ovaj poklon i priča iznenadili su veliki deo ljudi na Fejsu i mnogi ne mogu da veruju da se ovako vrednuje uspeh budućih nada.

Naravno, knjiga vredi više od zlata i uvek će vredeti, ali ipak mnogima je zasmetalo to što je izgledalo kao da torbama za laptop žele da zamažu oči srednjoškolcima.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: NK, 24sata)