OPUŠTENO: Mezimica Donalda Trampa u pratnji AMERIČKOG OBEZBEĐENJA sa prijateljima ŠOPINGUJE u Beogradu (FOTO)

Tramp

Foto: Instagram

Tifani Tramp, ćerka predsednika Sjedinjenih Američkih Država, treutno boravi u Srbiji sa dečkom i prijateljem boravi u Beogradu, a u srpskoj prestonici planira da ostane 11 dana.

Tifani Tramp se danas šetala našom prestonicom, nakon čega se zaputila u hotel u kome je smeštena.

Ona se zadržala u najboljem apartmanu u hotelu u centru grada oko sat vremena. Obezbeđenje je bilo sve vreme ispred hotela gde je čekao automobil ambasade USA, a iza i ispred njega policijska pratnja.

View this post on Instagram

Поздрав из Србије 👋🏻

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

U samom hotelu u holu su takođe pojačane bezbednodne mere. Desetak minuta pre nego je ćerka Donalda Trampa liftom došla do prizemlja hotela sišla je devojka koja je njena lična pratnja i obavestila je obezbeđenje da će uskoro sići i Tifani.

ŠVEĐANI DAJU PLATU OD 2.000 EVRA DA NE RADITE NIŠTA: Samo treba da dođete na železničku stanicu, a pozicija je zagarantovana do kraja života!

Pre Tifani je i sišao i mladić koji je sve vreme uz nju i njenog izabranika. Dve plave dame su sedele u holu i čekale Donaldovu naslednicu takođe. Sa mlađom od njih su se Tifani i njen dečko šalili i razgovarali. Na kraju su se dogovorili da se za nekoliko sati ponovo vide na istom mestu, dok im je Tifanin dečko poslao poljubac kroz vazduh.

Svi članovi Tifanine pratnje imaju bubice i stalno komuniciraju međusobno, čime drže njenu bezbednost na visokom nivou.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/ Izvor: Blic)