OPŠTI HAOS U PANČEVAČKOJ GIMANZIJI: Umesto državnog prvaka iz matematike, za UČENIKA GENERACIJE izabran sin profesora (INFO)

Pančevo

Foto ilustracija: Printscreen/youtube

U pančevačkoj gimnaziji “Uroš Predić” došlo je do opšteg haosa prilikom izbora đaka generacije

Umesto glavnog favorita, državnog prvaka iz matematike Nikole Bulatovića, izabran sin jednog od profesora ove škole!

Otvoreno pismo novoj PREMIJERKI Srbije

U finalu izbora, između ove dvojice maturanata, više od polovine nastavničkog veća se uzdržalo od javnog glasanja. Nikola Bulatović je posle svega odlučio da uputi prigovor prosvetnoj inspekciji na ovakvu odluku.

[adsenseyu1]

– Sve ovo nije zato što nisam izabran za učenika generacije. Razočaran sam celom situacijom u kojoj je ove godine vršen izbor. Na sednici Nastavničkog veća, kada se odlučivalo, sve vreme je bio prisutan otac učenika koji je izabran, a koji je i sam profesor u gimnaziji. Na taj način je sigurno uticao na neke od ostalih profesora. Postoji najmanje još jedna devojka za koju sam siguran da bi mogla da bude đak generacije. Da je ona izabrana, ne bih ni reč rekao – kaže Nikola Bulatović.

Da je sin profesora ove gimnazije izabran za učenika generacije potvrdio nam je i direktor Vlada Marić.

– Ove godine izabran je za učenika generacije sin jednog od naših profesora. To je prvi put, koliko ja znam, da je dete zaposlenog učenik generacije. A svake godine ima među učenicima, dece ljudi iz našeg kolektiva – ističe Marić.

DECA SU MI REKLA DA IH SMARAM: Otišla sam kod psihologa i šokirala se njenim savetom

Direktor je pojasnio i detalje oko samog izbora.

– Izabrani učenik generacije je maturant koji je imao mnogo uspeha. Po pravilniku koji je donet pre četiri godine za izbor učenika generacije nije ni potrebno da većina na sednici Nastavničkog veća glasa. Većina prisutnih se, kod ovog glasanja, uzdržala. U kolektivu, međutim, sazreva ideja da je štetno birati učenika generacije jer onda oni koji ne budu izabrani budu jako razočarani.

(VIDEO) TEŽAK LANČANI SUDAR kod Arene: Ima povređenih! (FOTOGRAFIJE S LICA MESTA)

Posle svega Nikola Bulatović je odlučio da više ne uđe u zgradu gimnazije, nije čak uzeo ni Vukovu diplomu. Međutim, kako kaže, ako odluka ne bude poništena, ovratiće se čak i Ombudsmanu i Agenciji za borbu protiv korupcije!

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:013info/Vladimir Đoković)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "OPŠTI HAOS U PANČEVAČKOJ GIMANZIJI: Umesto državnog prvaka iz matematike, za UČENIKA GENERACIJE izabran sin profesora (INFO)"

  1. На велику жалост нормалних становника Србије, ова лепа земља све више постаје ДЕБИЛАНА захваљујући јајарама на власти!!!

Comments are closed.