OPOMENA S NEBA: Astrolog o teškoj nesreći Darka Lazića! Evo šta piše u njegovoj NATALNOJ KARTI

pevač

Foto: printscreen/instagram

Astrolog Velimir Remić za Kurir kaže da se iz natalne karte stradalog pevača Darka Lazića vidi da mu opasnosti vrebaju u saobraćaju.

– Darko Lazić je Vaga sa podznakom u Biku.

-U natalnom horoskopu ima veoma izazovne aspekte u vezi sa saobraćajem, tako da je za njega bolje da ga drugi voze nego da sam upravlja automobilom. Nesreća koja se dogodila bila je opomena s neba kako bi se konačno promenio, i izmenio navike koje su ga zamalo koštale života – ističe poznati astrolog.

astrolog upozorava

ASTROLOG UPOZORAVAFOTO: PRIVATNA ARHIVA

Remić je u razgovoru za Kurir istakao i da se u godišnjem horoskopu povređenog pevača takođe vidi da će mu život biti ugrožen.

NEPOZNATI DETALJI IZ ŽIVOTA PEVAČA: Darko Lazić je umalo postao frizer, za dan je dobio 50.000 evra, ljubav sa starijom ženom je krio..

– Gledajući njegov godišnji horoskop, jasno vidim životnu ugroženost i opasnost preko saobraćaja. Naime, u trećem polju solarne karte nalazi se planeta Pluton na jezivom 18. stepenu i u egzaktnom je kvadratu s njegovim Suncem u Vagi u 12. kući – bolnica, izolacija. Uz sve to, solarni Merkur mu je u Škorpiji i u jakoj opoziciji s Uranom u Biku, što je proizvelo stravičnu nesreću i uništenje kola – objasnio je astrolog i upozorio da su naredni dani zbog teških aspekata veoma rizični.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, J.I.)