ONA NE MARI ŠTO SU JE SE ODREKLI RODITELJI: Pevačica Nadica (21) i klavijaturista Dalibor (40) ZAKAZALI SVADBU U JULU! (FOTO)

udavaca

Foto: Kurir

Nadica Ademov (21) i njen suprug Dalibor Stanojević (40) pravre svadbeno veselje krajem jula u jednom beogradskom hotelu.

Ceremoniji ce prisustvovati njihovi prijatelji, kumovi, kolege s estrade, ali ne i pevačicina porodica, otac Ðulijano i majka Džemila, koji su se preko novina odrekli ćerke jer se mimo njihove volje tajno udala za razvedenog klavijaturistu s troje dece.

– Sve je dogovoreno. Svadba ce biti upriličena u jednom luksuznom hotelu na Novom Beogradu, i to za 300 zvanica. Pevačica je odabrala venčanicu, a pozivnice su poslate na adresu gostiju.

[adsenseyu1]

Svi se raduju tom danu, a Nadica i Dragan veruju da ce do jula i njeni roditelji popustiti i doći na svadbu – priča naš dobro obavešten izvor.

Kum s mladoženjine strane je poznati pevac Dragan ĆirkoviĆ Ćira, dok je mlada za svedoka odabrala estradnog menadžera Zvonka Grujića Rodu, koji je i potvrdio naša saznanja.

BILA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH GLUMICA U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI: Poginula je u saobraćajnoj nesreći zbog bizarnog razloga (FOTO) (VIDEO)

– Tačno je da ce na leto biti veselja, od silnih obaveza ne znam tacan datum.

[adsenseyu5]

Ja sam prihvatio kumstvo, i to sa zadovoljstvom.

Čekam samo da mi jave detalje.Nadica je divna devojka i jeste kum stariji od nje, ali verujte da je drži kao malo vode na dlanu.

RODITELJI MISLE DA SU STARA SRPSKA: Muslimanska imena koja DECA u Srbiji MASOVNO dobijaju

Biće to veliko veselje i možda najlepša svadba u Srbiji. Čekam pozivnicu i tačnu lokaciju – kaže Grujić.

Mladoženja je malo nervozan

Naša redakcija stupila je u kontakt s Daliborom Stanojevicem, suprugom Nadice Ademov. Iako je lep povod, on nije bio raspoložen da govori na tu temu:

– Nemam šta da vam kažem, niti želim da pricam s vama. Hvala na razumevanju i dovidenja – bilo je sve što nam je mladoženja rekao.

(Dnevne.rs /Izvor: Lj. S./ Kurir)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]