Ona je bila u vezi sa Bregom, Al Paćinom, Mikom Džegerom: Evo kako danas izgleda najpoznatija starleta bivše Jugoslavije! (FOTO)

lepotica

Foto: Printscreen Youtube / Diana Niven Becirovic

Bivša starleta i glumica izdala je i knjigu o svom životu, koju je predstavila prošle godine

Dijana Niven Bećirević bila je najpoznatija starleta bivše Jugoslavije. Proslavila se pošto se obnažena slikala za “Start”, a na njenu lepotu i seksepil pale su mnoge jugoslovenske, ali i svetske face.

Karijeru modela započela je krajem 70-tih. Snimila je nekoliko reklama i krasila naslovnicu “Starta” 1976. i “Plejboja” 1981. godine. Samo tri godine kasnije odlazi u Italiju, a posle uspešne manekenske karijere okreće se novinarstvu.

Radila je kao novinarka dve godine na italijanskoj televiziji RAI, intervjuisala je papu Ivana Pavla II, družila se s papom Benediktom XVI, dva dana pre smrti intervjuisala je Airtona Senu, a na popis njenih ljubavnika smestili su se Goran Bregović, Zdravko Čolić, Mik Džeger, Al Paćino i mnogi drugi slavni muškarci.

Kada je komentarisala druženje s Al Paćinom, izjavila je da je bio previše prestrašen paparacima i da od njega nikako nije mogla da napravi muškarca, kao što ni on od nje nije mogao da napravi ženu. Razišli su se zbog njegovog ogromnog ega.

Dijana je i danas mačka i po, o čemu svedoče i fotke koje postavlja na Instagramu. Bivša starleta i glumica izdala je i knjigu o svom životu, koju je predstavila prošle godine.

(Dnevne.rs /stil.kurir.rs /Izvor: index.hr)