ONA JE BILA NAJLEPŠA SRPSKA GLUMICA: Nakon 23 godine divnog braka, muž ju je prevario! Imaju sina, a OVAKO ON IZGLEDA (FOTO)

Loncar

Foto: printskrin /kurir

Iako je kraj sebe imao jednu od najpoželjnjih žena bivše Jugoslavije, Josip je lepu Bebu prevario sa mlađom koleginicom Enom Begović.

Beba Lončar i Josip Radeljak su živeli kao na filmu, a onda su posle 23. godine zajedničkog života odlučili da stave tačku na brak. Razlog je bio Josipova prevara.

Iz braka sa njim Beba ima sina Lea. “To se zove zamor materijala. Sećam se da smo živeli fantastično i posle smo počeli da idemo na živce jedno drugom.

Dok je odnos muškarca i žene stalno zavođenje, ništa nije problem.Seks je najvažniji deo te igre. Ali ljubav, nažalost, nije večna, ma koliko mi žene to romantično želele.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Posted by Mia Begović on Недеља, 05. април 2015.

Posted by Leo Radeljak on Среда, 07. мај 2014.

I tu su muškarci pametniji. Oni se lakše upuštaju u nove veze, više reskiraju.To je zato što živimo u muškom svetu. Njima se preljuba oprašta, a kojoj bi ženi bilo oprošteno da ostavi muža sa sve decom i nađe 20 godina mlađeg frajera?

Pa stavili bi je na stub srama. Samo, ko smo mi da sudimo ljubavi”, rekla je ranije Beba. Raspad braka ne bi bio toliko traumatičan i bolan za Desanku da njen suprug nije insistirao na tome da on ima starateljstvo na sina.

Beba se opirala, Josip nije popuštao, pa je u toj priči ona izvukla deblji kraj.Kako su oboje bili poznati i javni ljudi, Josip se piše jutarnji, poslužio malim trikom.

Navodno je Bebu proglasio alkoholičarkom i smestio je u kliniku za borbu protiv alkoholizma u kojoj je glumica provela dve godine.Kad je izašla s “lečenja”, Radeljak je prema pisanju jutarnjeg, a kako pričaju njihovi tadašnji prijatelji, predložio miran život u Beogradu daleko od sina Lea, zahtevajući da zaboravi na dečaka.

No, ipak to mu nije pošlo za rukom. Leo i Beba, su se godinama kako piše jutanji.hr tajno sastajali u Londonu u kojem je Leo studirao.Majka je bila uz njega kad je maturirao, ali i kad je proživio najgori period svog života: kad je nehotično skrivio smrt svoje pomajke Ene Begović.

I tih dana Beba je Leu, koji nije u Hrvatskoj, pružila mir i utehu. Iako je svih ovih godina, zbog svog sina, bila deo života bivšeg supruga, gledajući svaki njegov potez očima ostavljene i ranjene žene, Beba je očito odlučila da detalje svog života i braka s Jospiom zauvek zadrži za sebe.

“Bože moj, svi grešimo… Sve je to deo života. Uvek sebi kažem – ako sam pogrešila, sve to sam debelo platila i nikome nisam ostala dužna (smeh)”, rekla je ranije Beba Lončar.

 

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Puls/Jutarnji.hr/Press)