ONA JE 11 GODINA JE MLAĐA OD GORANA! Sve su pale na njega, a on se zaljubio u našu glumicu! (FOTO)

glumac

Goran Bogdan, Foto: printscreen

Upoznali su se na snimanju serije “Senke nad Balkanom”.

Goran Bogdanov se rodio u Širokom Brijegu u nekadašnjoj SFRJ pre nekoliko godina bio je u vezi sa pevačicom Lanom Klingor (39) koja iz prethodne veze ima ćerku Kiaru (12).

“Goran je zaista jedna od najboljih osoba koje sam upoznala, nema se šta ni meni, ni njemu zameriti. On mnogo radi, ja dosta radim i nismo stigli ništa.

U jednom trenutku odlučili smo da je možda najbolje da svako nastavi svoje”, izjavila je jednom prilikom pevačica.

Jovana-stojiljković

Foto: Screenshoot Youtube

Usledila je zatim njegova veza sa rediteljkom Dainom Oniunas-Pusić (34), čerkom hrvatske političarke i bivše ministrice Vesne Pusić (66).

Goran koji ne priča često u javnosti o ljubavnom životu je nakon prekida te veze rekao:

“Zašto se to dogodilo nije važno jer je važnije od svega napomenuti da smo posle veze ostali super prijatelji, čujemo se i nastavićemo da sarađujemo”.

Veoma je tajanstvena bila njegova veza sa Zagrepčankom Antonelom Franković. Sve je počelo 2013. ali je glumac izbegavao da se u javnosti pojavljuje sa devojkom.

Kao dokaz njihove veze postoji retka zajednička slika sa premijere predstave “Elementarne čestice” iz Dubrovnika 2017.

Kada se 2014. pojavio u spotu Nine Badrić “Dan D”, krenula su nagađanja da se pevačica i miljenik žena zabavljaju.

RUSKA BIOHEMIČARKA TVRDI DA SMRT DOLAZI IZ CREVA! Puna su MRTVIH parazita, a evo kako da ih očistite od hrane koja je ZLO!

“Nema tu razlike, radim to kao i sve drugo, bilo je isto kao svaka uloga”, prokomentarisao je za “Ženu” saradnju sa poznatom pevačicom.

Nina i Goran su danas prijatelji.

Pre šest meseci Bogdan je uplovio u romansu sa 11 godina mlađom glumicom Jovanom Stoiljković. Navodno ih je “spojilo” snimanje serije “Senke nad Balkanom”, a oboje su igrali ii u seriji “Jutro će promeniti sve”.Imali smo i više prilika da ih vidimo zajedno na javnim događajima, na Bračkom filmskom festival i Sarajevo Film festivalu.

Ni jedno ni drugo nisu komentarisali vesti ljubavnoj vezi.

     

(Dnevne.rs /Blicžena/I. M.)