On je njena ljubav: O ZLATNOJ ODBOJKAŠICI Stefani Veljković priča cela Srbija, a pogledajte koji muškarac joj je ukrao srce (FOTO)

veljkovic

Foto: Instagram

Po mišljenju mnogih, jedna od naših najlepših odbojkašica Stefana Veljković, tema je brojnih medija nakon što je Srbija spektakularno pobedila Tursku u finalu Evropskog prvenstva za žene u Ankari sa 3-2.

Ipak, kako niže uspehe na terenu, Stefana ima i te kako uspeha u privatnom životu. Naime, njeno srce pre dve godine osvojio je dve godine mlađi odbojkaš Srećko Lisinac.

 Mnogo se volimo i lepo nam je zajedno. I Srećku i meni su bitne karijere i da postignemo još neke uspehe na terenu. Odlično se razumemo budući da se bavimo istim poslom i imamo slične muke i slične radosti. Mnogo je dobro što smo u istoj zemlji i što smo blizu da se nađemo jedno drugom kad zatreba i da ne moramo da održavamo vezu na daljinu.

NAJDOMINANTNIJE ŽENE U HOROSKOPU: Toliko su privlačne da muškarci ne mogu da im odole (ASTRO)

Videćemo da li ćemo posle Olimpijskih igara sledeće godine biti oboje u Italiji. Sad smo udaljeni na dva sata vožnje, a možda posle OI budemo u istom gradu i u istom stanu – rekla je nedavno Stefana za naš list. Ona je dodala i da je često uzbuđenija zbog utakmice koju igra njen dragi, nego one koju sama igra.

stefana

Foto: Instagram

– Više sam uzbuđena kad Srećko ima važnu utakmicu nego kad ja igram. Čini mi se da je njemu teže da gleda mene dok ja igram i meni da gledam njega nego njemu koji igra – priznaje Stefana.

Ljubav su započeli pre dve godine, nedugo nakon što je Stefana raskinula romansu sa srpskim košarkašem Miroslavom Raduljicom.

BAKA DRŽALA SLIKU NA KUHINJSKOM ZIDU, MISLILA DA JE IKONA: Zavrteće vam se u glavi od vrednosti pronađenog remek dela s kraja 13. veka

Srećko i Stefana ne vole da se eksponiraju u javnosti, a na internetu postoji tek nekoliko zajedničkih fotografija.

     

(Dnevne.rs /Izvor: A. Č., Blic)