“ON DOLAZI, DOLAZI…EVO GA!” Reporter sa širokim osmehom čekao Bajagu, pevač ga neviđeno iskulirao, snimak obišao ceo REGION! (VIDEO)

bajaga

Momenat kada Bajaga nonšalantno prolazi pored momka, Printskrin: TV Prva/telegraf/ facebook

Reporter je nasmejan gledao Bajagu kako ide ka njemu, ali u trenutku kada je pevač trebalo da stane pored njega – on je samo prošao!

Svi mediji prethodne noći bili su prisutni na najzanimljivijim dočecima u Beogradu, a brojne ekipe sjatile su se ispred Skuštine gde su građane zabavljali Bajaga i Instruktori, kao i Saša Kovačević, Haris Džinović i Dejan Petrović.

Televizija Prva na nekoliko minuta uživo je prenosila atmofseru sa dočeka iz centra grada, i to baš onda kada je reporter pomenute televizije čekao Momčila Bajagića Bajagu da siđe sa bine i da mu izjavu.

Reporter je nasmejan gledao Bajagu kako ide ka njemu, ali u trenutku kada je pevač trebalo da stane pored njega – samo je prošao!

DELIM MUŽA S DRUGIM ŽENAMA I NE SMETA MI: Ispovest Sarajke (36) udate za bogatog Arapina ZAPALILA region!

Novinar Prve momentalno je izgubio osmeh koji je imao nekoliko trenutaka ranije, a izraz lica jasno je pokazao kako se momak osećao nakon prilično nepristojnog poteza Momčila Bajagića.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)