Ognjen Amidžić mora da odgovara za govor mržnje protiv Hrvata: Jelena Karleuša iznela svoje mišljenje na temu Ognjenovog stava o Hrvatima i Hrvatskoj na Mundijalu (FOTO)

hrvatska

Foto: printskrin /telegraf

Jelena je putem Tvitera iznela svoje mišljenje na temu Ognjenovog stava o Hrvatima i Hrvatskoj na Mundijalu

Voditelj Ognjen Amidžić javno je podelio svoj stav da se slaže sa svim komentarima Instagram stranice “Neguj mo srbski”, a koji se tiču Hrvata i Hrvatske.

Samo neki od komentara na pomenutoj stranici su: “Nemamo ništa protiv Hrvata, da se razumemo. Sve dok to rade u svoja četiri zida”“Apel da se svim državljanima Srbije koji navijaju za Hrvatsku oduzme pasoš”, te “Moralna obaveza svakog Srbina je da od srca navija protiv Hrvata u nastavku Svetskog prvenstva”

Nakon što je pročitala ovu vest javno se oglasila i Jelena Karleuša, napisavši da smatra da takvi poput Ognjena “moraju da odgovaraju za govor mržnje”.

karleusa

Jelenina objava na Tviteru, Printskrin: Twitter/karleusastar

– Javne ličnosti koje koriste medije kako bi širile međunacionalnu netrpeljivost, podjednako su krive kao osobe koje bace molotovljev koktel na ambasadu ili verski objekat. I u Srbiji i u Hrvatskoj i u BiH ovakvi likovi po zakonu moraju da odgovaraju za govor mržnje – poručila je Jelena.

(Dnevne.rs /Izvor: I.C., Telegraf)

3 Comments on "Ognjen Amidžić mora da odgovara za govor mržnje protiv Hrvata: Jelena Karleuša iznela svoje mišljenje na temu Ognjenovog stava o Hrvatima i Hrvatskoj na Mundijalu (FOTO)"

  1. miha bukovac | 11. јула 2018. at 21:07 |

    Čini se da je gospođa Karleuše neka “alapača” ali sve što kaže ima smisla i daleko je pametnija (i poštenija) od mnogih onih šte sede u parlamentu i ministarsvima kao i od njenih mnogobrojnih oponenata (a ima ih dosta) Gospodin Ognjen Amidžić očigledno nama kompas, bez obzira na njegovu ličnu tragediju i detinjstvo bez oca, ipak, nedozvoljivo je da priča ovakve gluposti!

  2. Ljudi Si izgubili svoje najmilije,proterani Su iz te nase zemlje,dokle bre da se igramo demokratije…mrzim ih I uvek cu ih mrzeti….

  3. Pevaljka koja ne ume ni da peva donosi sud o g.dinu Amidzicu….u demokratskom svetu svako ima pravo da iznese svoje misljenje ma kojom se profesijom bavio.Karleusa iznosi svoj sud iz cistog koristoljublja jer turneje i pare su vazne a ne ljubav prema Hrvatima…..a da je alapaca i kontras to je davno dokazala.Demokratija je za nju misaona imenica……pare, pare gospodaru

Comments are closed.