OGLASIO SE MARKO BULAT: Izvini, majko što si saznala iz novina da se drogiram, nisam imao snage da ti kažem (INFO)

pevac

Foto: printskrin

Kralju splavova Marku Bulatu dugogodišnja karijera nije donela naslovne strane, ali jeste skandal o posedovanju narkotika.

Marija Nikolić, pevačeva supruga, navodno je uhapšena sa dva paketa kokaina u kojima je bilo oko dva grama belog praha.

“Da sam znao da ću izlaziti na naslovnim stranama u ovakvim kontekstima, stvarno bih počeo da se drogiram ranije da čisto iskoristim to za svoje pesme koje su u toku, koje ce izaći”, započeo je Marko priču.

[adsenseyu4]

Iako se trudi da se našali sa čitavom situacijom koja mu je teško pala, Bulat ne dozvoljava da ga problem izbaci iz koloseka.”Ima jedna anegdota koju ja volim da kažem: Život bez problema kao sarma bez mesa. Tako da je to prosto nemoguće. Samo je pitanje taj opstanak i borba, kako čovek podnese, nije bitno koliko jako udaraš već koliko udaraca možeš da podneseš”, rekao je pevač i dodao:

Foto: Printskrin/Instagram

Foto: Printskrin/Instagram

“Iskoristiću ono negativno u pozitivno. Droga NE, sport Da. Skandal koji je potresao porodicu Bulat i njegovu suprugu Mariju, nije poremetio njihov odnos ni nakon što je ona privedena.

“Znamo šta su istine a šta laži. Oni ljudi koji nas poznaju… toliko sam poruka dobio. Danas sam pričao sa majkom, rekao sam izvini majko što si saznala i novina da se drogiram nisam imao snage da ti kažem”, rekao je u šali pevač.

[adsenseyu1]

“Prvo nije bilo nikakvog privodenja, malo se pozabavite s tim ko je stvarno uhapšen, šta je zatečeno”, poručio je Marko. Bulat celu situaciju sagledava kao iskušenje iz koje će izaći snažniji.

“Nije problem ponovo da uradim, dovedite lekara da izvadi meni bris iz nosa, da vidimo da li se dorgiram ili se ne dorgiram, stvarno stojim iza onoga što kažem”, priznao je pevač. Pevač će nastaviti da živi uzdignute glave a u znak podrške ce ženi posvetiti pesmu.

“Sad ću da gledam da ubrzam tu jednu pesmu koja se zove “Marija”, da izađe kao podrška njoj”, otkrio je Bulat u emisiji Ekskluziv.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: svet.rs)

[adsenseyu2]