OGLASIO SE DOKTOR IZ ŠVEDSKE KOJI JE FINANSIRAO JEVĐIĆA: Milan je žrtvovan zarad gledanosti emisije u novom periodu!

novac

Foto: Printscreen/instagram

Doktor Dobrica Pavlović koji živi u Švedskoj i tvrdi da je finansirao studenta Milana Jevđića, kaže da je zatražio  od banke izvode kako bi dokazao koliko tačno mu je novca dao između 2013. i 2018. godine.

Njegov Fejsbuk profil preplavljen je komentarima, jedni ga hvale i pružaju mu podršku, drugi ga osuđuju zbog svega što je javno napisao o Jevđiću.

“Ja uopšte nisam ispao budala. Nije trebao da laže. Emisija je išla ako se ne varam 7. marta. Sve do 6. marta je on imao naš novac. Ako se dobro sećam iz stana je izašao 4. februara, a da se nije ni javio, samo je javio vlasnici stana 6. februara i rekao da je ključ pod otiračem. Ni to mu ne zameramo. Trebalo je da kaže do juče sam imao podršku, moralnu i novčanu, od danas je nemam. Nikoga nije trebao da pominje, nikome da se zahvaljuje, posebno ne preko tv.

Bojan Radovanović je održavao poslednje domaćinstvo u selu. Sada sve rasprodaje jer zbog neplaćene kazne mora U ZATVOR (VIDEO) (FOTO)

Sve mi se čini da su ljudi koji tvrde da je on žrtvovan zarad gledanosti emisije u novom periodu u pravu! Možda Vam zvuči suludo, ali ja bih njemu opet pomogao. ZNAM GA! Ovo traži dodatno objašnjenje, za to ovde nema prostora.

Foto: printscreen/Fejsbuk

P.S. Ako uračunamo i vanredne pošiljke, on i sada živi od našeg novca, a ako uračunamo sve ono što je otišlo tamo gde nismo planirali, novca ima do kraja studiranja. Na njegovu žalost i sramotu, znam da novca nema”, napisao je Pavlović.

On je dodao da je od banke zatražio izvod za period od 2013. godine kada je počeo da ga finansira, pa sve do 2018. kako bi dokazao koliko tačno novca mu je dao.

Foto: Printscreen/Fejsbuk

Podsetimo, Milan Jevđić je juče u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom na TV Prva optužio Pavlovića da ga je terao da bude njegov rob.

Foto: Instagram

KAKO SAM OTIŠAO U BARSELONU I ODAKLE MI NOVAC ZA KAFANU: Jevđić prvi put odgovara na pitanja koja su tema broj jedan u Srbiji

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)