OGLASILA SE MILICA DABOVIĆ: Ovo je rekla povodom BRUTALNOG NASILJA nad svojom sestrom (FOTO)

kosarkasica

Foto: Instagram.com/milicamrvica

Jelica Dabović, rođena sestra proslavljenih košarkašica Ane i Milice Dabović, objavila je knjigu “Tajna jednog osmeha” u kojoj je opsala jezive situacije iz svog detinjstva, a tiču se zlostavljanja u svojoj porodici.

Naime, Jelica tvrdi da je njen otac zlostavljao nju, njene sestre kao i brata Milana, a da se njihova majka nikada nije suprotstavila.

Ona je u knjizi opisala nezamislive batine koje su ona i njene sestre kao i brat dobijali od oca.

Popović progovorio koliko Zvezda Granda ima potpisan ugovor sa njim, i koliko zarade on ima od njihovog bakšiša!

Iako se njene sestre dosad nisu oglašavale povodom ovih navoda, da se zaključiti da je i Milica stala na sestrinu stranu budući da se fotografisala sa primerkom spomenute knjige i poručila:

poruka

Foto: printscreen/instagram

Svaki put kada je Milica kazala na televiziji da je otac zaslužan za to što su ona i sestra uspešne košarkašice, meni kao da je neko iščupao deo duše. Otac je nas četvoro zlostavljao i fizički i psihički. Dobijali smo nezamislive batine, lupao nam je glavu u zid, a često je umeo da digne ruku na nas i u javnosti.

LJUBAV NAS JE SPOJILA? Milica i Aca snimili duet, pa zatekli sve izjavama o svom odnosu i emocijama koje imaju jedno prema drugom

Danas nas vređa i nipodaštava i tvrdi da nikada na nas nije digao ni prst. Ova knjiga je moj način da se izborim sa svim što sam preživela i da konačno dobijem odgovore od oca zašto je to radio”, ispričala je u nedavnom intervjuu Dabovićeva za Kurir.

(Dnevne.rs/izvor: glossy.espreso.rs)