OGLASILA SE MAJKA BOLESNOG DEČAKA KOJI SE SLIKAO S VUČIĆEM: Ja sam mu rekla da SKINE MASKU, da bi mu se na slici videlo LICE

majka

Foto: Printscreen/Pink tv

Majka dečaka Zlatana koji leži na hematološkom odeljenja Instituta “Dr Vukan Čupić” i koji se slikao s Aleksandrom Vučićem prilikom predsednikove posete Institutu za majku i dete, u razgovoru za medije objasnila je kako je došlo do fotografisanja.

Ona tvrdi da je po želji sina Zlatana zamolila predsednika da uđe u sobu i fotografiše se sa bolesnim dečakom.

Dodala je i da je “na svoju inicijativu zamolila gospodina predsednika da skine masku, ne bi li se njegovo lice videlo na slici”.

Pogledajte njenu izjavu:


Ona je za kraj još jednom ponovila da je to bila Zlatanova želja i njena inicijativa i da je samo htela sinu da ispuni želju.

“HTEO SAM MOJOJ TIJANI OBA PLUĆNA KRILA DA DAM..” Ispovest oca čiju je trudnu ćerku ubio grip

Podsećamo, predsednik Srbije se izjasnio povodom posete Institutu, i rekao da su tom prilikom ispoštovane sve zdravstvene procedure i takođe rekao da je u sobu dečaka ušao na poziv njegove majke, jer nije mogao da odbije taj poziv.

“A kako sam mogao da odbijem majku? Zamislite kako bi izgledale društvene mreže i šta bi mi rekli da sam rekao da neću da se slikam sa detetom”, rekao je on i ocenio da bi mu rekli da je “đubre ili bezosećajni skot”.

Takođe, oglasio se i sam dečak Zlatan:


(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)