ODREKAO SE OCA ZBOG ZLOSTAVLJANJA MAJKE: Evo gde je danas sin bivšeg fudbalera Alberta Nađa

žena

Foto: printscreen/youtube

Prošle godine je cela Srbija ostala u šoku zbog slučaja Alberta i Jelene Nađ, nekadašnjih supružnika čiji se brak završio na najgori mogući način.

Nekadašnji fudbaler i njegova bivša supruga su javno izneli sav prljav veš, te su tako stranice dnevne štampe svakodnevno punili stravični detalji o psihičkom i fizičkom zlostavljanju i neplaćenim alimentacijama.

Verovatno i najveći šok je bio onaj kada se oglasio i njihov najstariji sin koji se javno odrekao oca.

– Moj otac je psihijatrijski slučaj. Imao sam 14 godina kada je pokušao da je siluje preda mnom. Skinuo joj je odeću i krenuo da je siluje kašikom za cipele, a zatim ju je tom istom kašikom tukao. I jastukom je pokušao da je guši.

Pokušavao sam da je branim, ali on me je uhvatio za vrat i pribio uz orman. Ne znam šta mu se desilo, pa me je pustio, a nju je nastavio da bije. Preklinjao sam ga da ubije mene jer je ona potrebna Nikoli i Jani, ja ionako ne vidim.

-Nije prestajao, već ju je udarao u glavu. Majka je tražila da zove Hitnu pomoć, na šta je on rekao: ‘Bolje zovi mrtvačnicu’” – ispričao je Nemanja svojevremeno za “Kurir”, uz obrazloženje da se oca, između ostalog, odriče i zbog toga što ne želi da mu plati preko potrebnu operaciju katarakte na oku, dok se Albert sve vreme pravdao da jednostavno ne raspolaže potrebnim novčanim sredstvima, poričući navode o zlostavljanju.

Danas Nemanja Nađ ima 21 godinu, a njegova majka otkriva da je počeo da radi kako bi zaradio za život. – Nemanja je prvo radio u magacinu jedne prodavnice pića, a sada je zaposlen na recepciji beogradskog hotela. Pronašao se u toj profesiji i dobro mu ide.

-Albert je tražio da ne izdržava Nemanju jer ima 21 godinu i ne studira. Moj sin se složio sa njegovom odlukom i sada zarađuje za sebe – ispričala je Jelena Nađ za “Hit”.

(Dnevne.rs/Izvor: N.M.,Pulsonline.rs)