ODMERENA I SVEDENA ESTETIKA: Modni kreatori o stilu oblačenja premijerkine devojke

premijerka

Foto: Printscreen/Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Partnerka premijerke Ane Brnabić pozitivno je iznenadila modne kreatore!

Lepa, negovana, odmerena i urbana reči su kojima su modni stručnjaci opisali stil odevanja Milice Đurđić, partnerke predsednice Vlade Srbije.

Premijerka Ana Brnabić je odskora u javnosti počela da se pojavljuje sa devojkom, a kada se odluči za zajednički izlazak, najčešće je reč o kulturnim dešavanjima

Tako je Brnabićeva u društvu partnerke prisustvovala otvaranju Muzeja savremene umetnosti, poslednjem izvođenju predstave „Skakavci”, ali i koncertu Beogradske filharmonije.

INOVATIVNI PROIZVODI: Maturanti iz Kragujevca pokrenuli biznis sa 10.000 dinara i danas primaju prave plate

Lepa Milica Đurđić je izgledom, ali i modnim odabirom opčinila modne znalce, koji su za nju imali samo reči hvale.

Igor Todorović, najpoznatiji srpski dizajner i stilista predsednika Aleksandra Vučića, ekskluzivno za naš list je prokomentarisao stil odevanja partnerke Ane Brnabić.

– Gospođica Milica Đurđic je lepa i negovana žena, koja ostavlja utisak odmerene i svedene estetike, koja joj pristaje i koju pažljivo oplemeni biranim komadima nakita savremenog dizajna. U izboru kolorita je smela, ali i pažljiva u kontekstu – manje je više.

U odnosu na javno pojavljivanje, poštuje kodeks odevanja za prilike u kojima se pojavljivala, što je takođe uočljivo i pohvalno – kazao je Todorović.

Modna kreatorka Suzana Perić je govoreći o oblačenju Milice Đurđić za „Alo!” istakla da je partnerka Ane Brnabić moderna, urbana i obučena u skladu sa prilikom.

SIN MARINE TUCAKOVIĆ BEZ PARDONA! Našli su mi heroin! U ćeliji sam bio, miris urina je oštriji, ali blaži nego na Autobuskoj!

– Na otvaranju Muzeja savremene umetnosti prefinjeno i elegantno, a u Filharmoniji i na koncertu Nika Kejva urbano. Zanimljivo je da je frizura usklađena sa garderobom i da je Milica jedna od retkih osoba koja se pojavljuje u javnosti sa minimumom šminke – kazala je kreatorka i dodala da Milica Đurđić deluje prirodno, autentično i jednostavno.

Brnabić

Foto: Facebook/Milica Djurdjic

– Rekla bih da je njen stil u skladu sa čuvenom rečenicom Koko Šanel „Less is more” (Manje je više). Predstavlja osveženje i verujem da će svojom pojavom doneti neki novi trend, koji ide ka personalizaciji umesto robovanja modernim trendovima po svaku cenu – zaključila je Perićeva.
Inače, ono što se o Milici Đurđić zasad zna jeste da je lekar i da ima uspešnu karijeru.

(Dnevne.rs/Izvor: Balkanspress.com)