ODLOŽENO SASLUŠANJE: Marinko Rokvić došao kod TUŽIOCA bez advokata!

pevač

Foto: Printscreen/TV prva

BEOGRAD – Pevač Marinko Rokvić pojavio se danas u prostorijama Trećeg osnovnog tužilaštva, gde je trebalo da bude saslušan zbog incidenta koji je pre nekoliko meseci izavao u garaži “Delta sitija”, kada je nakon svađe oko parking mesta navodno udario Ivan Agbabu i njegovu suprugu.

Rokvić je danas, kako saznaje Kurir, došao u prostorije tužilaštva sa zahtevom da se saslušanje odloži jer nije stigao da angažuje branioca.

Postupajući zamenik tužioca je potom odredio novi termin, a Rokvić je upozoren da na sledeće saslušanje mora pristupiti s braniocem.

PLATA OD 2.500 EVRA ZA DVANAEST LJUDI: Posao vam je da proputujete svet, rok za PRIJAVU uskoro ističe

Podsetimo, policija je krajem januara podnela krivičnu proijavu protiv poznat folkera, pošto je u garaži “Delta sitija” nasrnuo na Ivana Agbabu i njegovu suprugu nakon svađe zbog parking mesta. Incident su navodno zabeležile i sigurnosne kamere u garaži, koje je policija zajedno sa ostalim prikupljenim dokazima predala tužilaštvu.

Rokvić je ranije negirao krivicu da je udario Agbabu, tvrdeći da je čitav incident ostao u okvirima koškanja i gurkanja.

Krivična prijava protiv njega podneta je redovnim putem, a tužilaštvo je naložio da se obavi veštačenje snimka, čiji su rezultati nedavno pristigli.

(Dnevne.rs/Izvor:I.Miličević,Kurir.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]