OČAJNI I TUŽNI: SKRHANI BOLOM I TUGOM ZBOG SMRTI KOLEGINICE, estrada se oprašta od Jelene Krsmanović (VIDEO)

pevacica

Foto: printskrin

Jelenine kolege i poznate ličnosti oprostile su se od pevačice na društvenim mrežama.

Jelenina bliska prijateljica Maja Marijana nije mogla da poveruje da se to dogodilo njenoj prijateljici.

[adsenseyu5]

“Joj, Bože moj! Zašto bre. Pa ona je bila mlada žena za primer… Zašto bre…Gde je tu  pravda… Duša me boli, znam je kad je bila dete.. pa raznorazni zlotvori  dišu ovaj vazduh…vrišti mi se od bola i muke!”, pitala se pevačica neutešno…

 

 

Jojjjjjjjj, Boze moj !Zašto bre???

Posted by Maja Marijana on недеља 3. април 2016.

 

 

Koleginica iz Grand produkcije, Aleksandra Bursać, takođe je izrazila tugu i žaljenje. “Tragedija! Počivaj u miru anđele!”
Pevačica Indira Radić oprostila se od koleginice na Instagramu.

jelena

“Bila je vedra i vesela. Happy televizija izrazila je najiskrenije saučešće povodom smrti Jelene Krsmanović, koja je bila rado viđen gost i omiljena u vili “Parova”, u emisiji “Poželi pesmu”, gde je zahvaljujući njenoj harizmi i talentu sve bilo daleko bolje i lepše. Pamtićemo je kao vedru, veselu, energičnu, pre svega skromnu i dobru osobu, suprugu i majku, koja je uvek bila raspoložena za saradnju.

Tužno je da devojku koja je bila sinonim za radost, sreću i osmeh zadesi ovakva sudbina. Njenim najmilijima poručujemo da izdrže i budu jaki u ovom tužnom trenutku.

[adsenseyu1]

Mladi pevač Marko Gačić, sa kojim je Jelena snimila duet prošle godine, duboko je potresen zbog tužne vesti.

“Jedva govorim od šoka. Čuo sam se sa njenim mužem u momentu kada se proširila vest da je nestala. Sa sajtova sam saznao tu tužnu vest i ne mogu da verujem. Stvarno mi je mnogo žao, prevelika tuga. Poslednji put smo se videli pre mesec dana, niko nije slutio da je to poslednji naš susret. Teško mi je da bilo šta kažem. Divna osoba, pretalentovana, jako brzo nas je napustila. Saučešće porodici, ne smem ni da zamislim kako je njima”, završava Gačić.

I kompozitor Damir Handanović se na Fejsbuku oprostio od pevačice.

Hepi televizija poslala je saopštenje povodom smrti Jelene Krsmanović.

Jelena Krsmanovic RIP.

Posted by Damir Handanovic on недеља 3. април 2016.