OBRT – JA SAM VOZIO ŠABANA Posle menadžera javio se SVEDOK koji zna šta se desilo PRE TEŠKE NESREĆE

tuga

Foto:YoutubePrintscreen/westfalen-blatt.de/Facebook

Porodica pokojnog Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajki pre sedam dana u blizini nemačkog grada Bilefelda, ogorčena je i ljuta na menadžera Sabita Derviševića, jer je po usmenom dogovoru trebalo da obezbedi prevoz Šauliću. Sada se i on oglasio sa tvrdnjama kako on nije kriv.

Sabit ističe da Šabanova udovica Goca zna o čemu se radi, kao i da su oni bili jedini šefovi ekipe koja je išla na nastup. On je istakao kako mnoge stvari zna, ali da nije red da o njima govori sada nakon što je Šaban poginuo.

– Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vreme, ni mesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio – izjavio je Sabit za “Telegraf”.

Prevareni putnici krenuli su noćas iz Češke za Srbiju: Vraćaju se istim autobusom, ali jedna poseta ih je naročito dirnula (FOTO)

Izvesni Michael Bulić oglasio se na Fejsbuku i istakao da lično je odvezao Šabana i njegovog kuma Slobodana Stojadinovića za Bilefeld.

menadžer

menadžer Foto: Facebook printscreen

– Ja sam lično tu noć odvezao Šabana i Slobodana za Bilefeld, pošto je Šaban odlučio da če spavati u hotelu u Bilefeldu, a ne u Dizeldorfu u hotelu kao što je dogovoreno. Prema tome, niko od nas nije mogao da tu nešto promeni, niti Saša, niti ja koji sam ga trebao vratiti. Sama Šabanova odluka – piše u komentaru.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas)