OBRADOVIĆ ŠOKIRAN IZBOROM NOVAKOVOG TIMA: Kontroverzni Agasi i prljavi Štepanek

tenis

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Obradović je neko ko uvek ima šta da kaže kada je u pitanju Novak Đoković i njegove igre. Posle rane eliminacije na Australijan Openu, Obradović je gostujući u emisiji TV Banat otkrio da je iznenađen, ili bolje rečeno šokiran izborom Novakovog trenerskog tima.

– Dve najkontroverznije ličnosti tenisa je uzeo pored sebe. Andre Agasija, koji dolazi iz Amerike, velike i sportske zemlje, i koji je bio bivši broj jedan.

– On je dobar čovek, mnogo je velikih stvari uradio u tenisu ali je uvek izazivao kontroverze od oblačenja u teksas šrotseve, sa ofarbanim repovima i slično. A na kraju je oženio Štefi Graf, hladnu profesionalnu Nemicu, totalnu suprotnost od njega – kaže Obradović i dodaje:

– Vrlo interesantno da je uzeo njega za trenera, mada se Novak naslušao od mene priča o Agasiju, jer smo Nenad Zimonjić i ja bili gosti kod njega u Americi, trenirali zajedno.

ON JE VARAO NA PLIVANJU ZA KRST ČASNI: Ali gore od prevare je ono što je IZJAVIO PRED KAMERAMA! (VIDEO)

 

A onda se bivši selektor Srbije osvrnuo i na Čega Radeka Štepaneka:

– Sa druge strane uzeo je Štepaneka, koji je najbezobrazniji lik iz Češke, koja je inače fenomenalna zemlja po pitanju tenisa.  Radek je prljav, bezorbazan, grozan, i Novak je imao neka loša iskustva s njim, kao i Janko, Viktor i ostali.

–  Vrlo interesantno je da ga je izabrao u tim i čak izjava da su vrlo dobri prijatelji me je šokirala.

IVICA DAČIĆ: “Priznanje Kosova – bajka, učlanjenje u UN – fatamorgana”

– Šta će to u Novakov glavi doneti to prijateljstvo,njegovom tenisu. Sve je to on skupio ekipu. Čujem da je počeo da jede ribu, što je dobro – rekao je Obradović.

KRIJE DETE IZ PRVOG BRAKA? Malo ko zna za starijeg sina Žike Jakšića, a ima neobično zanimanje u Nemačkoj (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)