OBJASNILA ŠTA JE MISLILA: Nakon lavine negativnih komentara na VISINU NJENE PENZIJE oglasila se poznata glumica

glumica

Foto: telegraf/Printscreen/instagram

Pošto je glumica Ljiljana Blagojević na Tviteru izrazila nezadovoljstvo jer će joj mesečna penzija iznositi 49.000 dinara, usledili su komentari da “treba da se stidi onog što je napisala”. Mišljenja su bila različita, ali uglavnom negativna.

Jedan od komentara, radi ilustracije, glasio je:

“Moj otac ima penziju 21.000, pritom izdržava bolesnu ženu i kćerku. I ne žali se i ne objavljuje javno. A pritom ceo život je radio težak posao. A gospođa je samo glumila. Toliko”.

[adsenseyu5]

Glumica je povodom ovakvih komentara za “Blic”poručila da nije imala nikakva očekivanja od reakcija javnosti.

“Nisam ništa očekivala, ali mislim da su ti komentari dovoljan pokazatelj koliko smo podeljeni što je žalosno”, rekla je ona na pitanje kako komentariše činjenicu da ljudi koji čitaju njene statuse ostavljaju osuđujuće komentare.

VELIKE PROMENE U OKTOBRU: Meteorski pljuskovi ovako će uticati na svaki HOROSKOPSKI znak (ASTROLOGIJA)

“To je ta podela o kojoj pričamo, ne treba da se takmičimo u siromaštvu, nego treba da se takmičimo da nam svima bude bolje. Jednom loše vuče i drugog da mu je loše, tako da je to nažalost odraz siromaštva”, rekla je Ljiljana Blagojević.

Na pitanje da li je pogađaju ovakvi komentari, rekla je:

“Ne, nisu me pogađali. Apsolutno ne bih ništa odgovorila jer je to opet iz vizure praznog džepa i gladnog stomaka. Žao mi je što je tako. Onog momenta kada budemo naučili da cenimo ono što čini duhovnu vertikalu naroda, a to je jezik i kultura, tog momenta će nam biti bolje”.

[adsenseyu1]

Ona je nedavno skrenula pažnju tvitom u kom je napisala:

“Sa svim nagradama u ovoj i bivšoj zemlji i iz inostranstva imaću hit penziju 49 hiljada kao višegodišnja prvakinja Narodnog. Moj predsedniče”

POMIŠLJA NA NAJGORE U ZATVORU: Zoranov otac STRAHUJE za život svog sina u CZ-u! (INFO)

Nikola Tesla otkrio svom prijatelju: Evo koja tajna je skrivena u molitvi Oče naš!

(Dnevne.rs/Izvor: Nedeljnik.rs)

[adsenseyu4]

1 Comment on "OBJASNILA ŠTA JE MISLILA: Nakon lavine negativnih komentara na VISINU NJENE PENZIJE oglasila se poznata glumica"

  1. Перла | 4. October 2017. at 12:39 |

    Духовна вертикала је Бог, а не језик и култура. Духовна вертикала је скромност, саосећајност, солидарност. Неко ко пости и прилешћује се, ко пребива у молитвама, захвалан је Богу за све.

Comments are closed.