NOVOPEČENA MAJKA DVOJE BLIZANACA još ima RANU OD POROĐAJA, a saobraćajci su je kaznili jer na zadnjem sedištu taksija NIJE VEZALA POJAS…

kontrola

Foto ilustracija: MUP Srbije

Neprijatna situacija sačekala je novopečenu majku dvoje blizanaca, Sanju Milenković, koja se danas oko 12 sati uputila u bolnicu u Višegradsku, kako bi svojim bebama koje su prevremeno rođene, pa zadržane u porodilištu, donela mleko.

Međutim negde na pola puta do bolnice, na autoputu kod isključenja za Bežanijsku kosu, taksi vozilo u kojem se nalazila Sanja zaustavila je patrola Saobraćajne policije. I napisala joj kaznu jer nije bila vezana na zadnjem sedištu.

– Ja stvarno ne mogu da se vezujem, imam još ranu od porođaja i fizički je to nemoguće. Krenula sam taksijem u bolnicu da bih svojoj deci dala mleko, a policija nas je držala skoro pola sata – ispričala je Sanja za “Blic”.

LJUBAV JE OTRCANA REČ: Poznati glumac otkrio zbog čega se razveo

Kako je njen suprug Nemanja objasnio za “Blic”, njihova deca su prevremeno rođena te su i dalje zadržana na Institutu za neonatalogiju u Višegradskoj, a oni ih obilaze dva puta dnevno. Zbog komplikacija i prevremenog porođaja Sanja od 15. oktobra ima ranu, koja još nije zalečena te joj to predstavlja problem u normalnom funcionisanju, sedenju i vezivanju pojasa prilikom vožnje.

– Molila sam policiju da me puste što pre jer žurim kod dece u bolnicu i objašnjavala sam im da ne mogu da sedim pravo jer sam se skoro porodila, međutim oni se nisu obazirali na to – dodala je ova uznemirena majka.

Nakon podužeg čekanja, policija joj je napisala kaznu, i tek tada ih pustila da nastave svojim putem.

– Plakala sam i zvala supruga, samo sam brinula da što pre stignem u bolnicu kod dece, jer svaki dan idemo u isto vreme. On nije nažalost mogao sada da krene sa mnom jer je radio, a ja sam sama proživljavala stres koji policajci nisu razumeli – dodala je Sanja.

Iz taksi udruženja koje je prevozilo Sanju, potvrdili su za “Blic” da se ovakva situacija dogodila, a samom taksisti takođe je bilo veoma žao majke koja je toliko morala da čeka.

UBILA POLUBRATA NA SPAVANJU: Olivija (15) izbola dečaka (3), pa krvlju išarala zid

– Videlo se da žena sa ranom nikako nije mogla da se veže, iako je kršila zakon. Situacija je bila veoma neprijatna jer je ona čak počela da plače i veoma se se uplašila – dodali su iz taksi udruženja.

Ovo dvoje supružnika i roditelja ova situacija veoma je potresla, a sada su ipak srećni jer je sa njihovim bebama sve u redu.

– Sva sreća da moja supruga nije morala hitno da pođe do bolnice – dodao je suprug.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Miljana Vranić, Blic.rs)