NOVI LIDER PSG U SVOM PRIRODNOM HABITUSU: Da li želite da vašoj deci ovakav “krem de la krem” bude uzor?! (VIDEO)

glumac

Foto: Printscreen/instagram

Sergej Trifunović izabran je za novog predsednika Pokreta slobodnih građana.

Njegov protivkandidat bio je advokat Aleksandar Olenik.

Kako saznajemo, bila su ukupno 32 glasačka listića, od kojih je 39,3 odsto je bilo za Olenika, dok je Trifunović dobio 60,07 glasova.

Podsetimo, PSG je osnovan u maju 2017. godine, nakon što je Saša Janković na predsedničkim izborima kao kandidat Grupe građana “Za Srbiju bez straha” osvojio 16 odsto glasova.

SVETI SAVA DANAS USLIŠAVA MOLITVE: Ovom velikom svecu pomolite se sledećim rečima

Trifunović se već digao u nebesa i izgleda da već misli da je postigao mnogo u politici današnjim izborom za predsednika PSG, pa je zatražio čestitku od predsednika SNS.

Tvit Sergeja Trifunovića

Tvit Sergeja Trifunovića, Foto: Twitter printscreen.

– Je li bre, Vučiću, kamo čestitke? – napisao je Trifunović na svom profilu i tagovao profil Aleksandra Vučića, ali je ujedno i pokazao koliko ne poznaje pravopis, pa je “Je li” napisao spojeno

Sergej Trifunović je ovog puta otišao korak dalje.. Naime, on je u toku protesta rešio da pokaže svoje pravo lice, tako što je proslavljajući svoju pobedu na mesto predsednika PSG na ulicama Beograda još jednom pokazao koliko je “kulturan” i “vaspitan”.

Bahato je gurao ljude na ulici i snimao telefonom, a sve sa cigaretom u ustima. Da stvar bude još crnja, novopečeni lider PSG je u jednom trenutku bacio “pljugu”, ni manje ni više, nego na trotoar.

Sve to je zabeležila učesnica protesta, koja je svoj snimak okačila na društvenu mrežu Tviter.


Toliko o propagiranju kulture. Želite li da ovakvi ljudi budu uzor mladima?

(Dnevne.rs/Izvor: Alo.rs)