NOVI DOKAZI: Stric Emine Jahović vadi Zorana iz zatvora?

ubistvo

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Odbrana Marjanovića traži da se u dokaze uvrsti snimak sa kamera kuće porodice Jahović, koje su kobnog dana snimile mesto na kom je Jelena brutalno ubijena

Snimak koji su napravile nadzorne kamere sa kuće porodice Jahović, koja se nalazi u blizini nasipa u Crvenki, mogao bi Zorana Marjanovića da oslobodi krivice za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine.

Kako saznaje Kurir, upravo ovaj snimak je odbrana optuženog tražila da se uvrsti u dokazni materijal u okviru dopune istrage koju je sud naredio. Naime, kamere koje su postavljene na kući porodice Jahović, inače daljih rođaka pevačice Emine Jahović, usmerene su ka nasipu i snimile su njegov deo tog dana kada je ubijena pevačica.

Muškarac i dete

– Navodno, na snimku se vide muškarac i dete koji šetaju po nasipu u Crvenki, gde je Jelena kobnog dana trčala. Ono što je zanimljivo, a što Marjanoviću ide naruku, jeste činjenica da su na zapisu koji je kamera napravila muškarac, koji bi mogao biti Zoran, i dete sve vreme zajedno. Oni se ni u jednom trenutku ne odvajaju, čime se ruši jedna od ključnih tačaka optužnice – objašnjava odlično obavešteni izvor Kurira.

Goran Vesić otkrio ko će biti GRADONAČELNIK Beograda!

Podsetimo, prema navodima optužnice, Zoran je malu Janu u jednom trenutku ostavio samu na nasipu kod rampe, pa potrčao za suprugom i zadao joj smrtonosne udarce na sredini nasipa.

– Ukoliko se ispostavi da su na snimku zaista Zoran i Jana i da se oni nijednog trenutka nisu odvajali, to će i te kako ići u prilog tvrdnjama odbrane. U odgovoru na optužnicu Marjanovićevi advokati su insistirali da se ovaj snimak dostavi i njima, pošto su sigurni da se na njemu nalazi njihov klijent – rekao je naš izvor.

Inače, inspektori su tokom istrage više puta obilazili kuću porodice Jahović.

Oduzeli im automobile

– Operativci policije bili su u domu Jahovića više puta, pretresali kuću i razgovarali s pojedinim članovima.

NE PRESTAJU SA PROVOKACIJAMA: Albanka otpevala pesmu punu uvreda Marku Đuriću (VIDEO)

-Oni su još u aprilu 2016. godine, dvadesetak dana nakon zločina, odneli hard disk na kome se nalaze snimci koje su kamere sa kuće napravile. Policija je takođe oduzela automobile koji su pripadali Sahibu i Senadu Jahoviću, ali ih je kasnije vratila – objašnjava izvor Kurira upućen u istragu.

Kazne su OGROMNE!: Vozači, smanjite gas, evo kada počinje NAJSTROŽA kontrola brzine do sada! (INFO)

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs,Jelena Ivić)