NOVI DETALJI U ISTRAZI: Ubica Jelenu Marjanović bacio u kanal da sakrije tragove (INFO)

ubistvo

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Telo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) bačeno je da se ne bi utvrdilo tačno vreme smrti jer je poznato da je nemoguće utvrditi ga ako je telo određeno vreme bilo u vodi – kaže Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja kojeg je angažovala porodica ubijene pevačice.

– Veštaci koji su radili obdukciju naveli su u nalazu da je pevačica bila mrtva više od tri sata, a manje od tri dana, i to na osnovu izgleda kože, a ne temperature jetre – priča Šipka za “Srpski telegraf”.

Centar za forenzička istraživanja (CFI) trenutno radi 3D rekonstrukciju njenog ubistva i ona bi uskoro trebalo da bude završena. CFI stoji pri stanovištu da Jelena nije ubijena na nasipu, već da je tu naknadno donesena i bačena u kanal, a da je ubica prethodno očistio sve tragove zločina.

– Kada dođe do takvih povreda koje je Jelena imala, neizvodljivo je da se ne pojave tragovi u vidu obilnih lokvi krvi. Prilikom zadavanja udarca u glavu, mora doći do prskanja! Da se ubistvo dogodilo na nasipu, bilo bi krvi po šiblju koje ubica ne bi mogao da opere. Zašto na njenoj majici nije bilo krvi? Zato što je presvučena, što znači da nije ubijena na nasipu – kaže Šipka i dodaje da je napadač najverovatnije imao saučesnika jer ne bi mogao sam da se otarasi tela.

DETALJI JEZIVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE KOD ZAJEČARA: Krenuli da dogovore svadbu ćerke, pa poginuli (FOTO)

– Na osnovu dosadašnje istrage, utvrđeno je da su posle zločina čak četiri osobe pomogle napadaču da prikrije tragove i na taj način izbegne pravdu – kaže izvor iz istrage.

Zbog njenog ubistva u pritvoru se nalazi njen suprug Zoran Marjanović. On se u Centralnom zatvoru nalazi od 15. septembra.

JEDNA OD REKTIH SLIKA: Ovako Saša Matić izgleda BEZ NAOČARA (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)