NOVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA KOD MLADENOVCA: Nožem zaklao babu, tukao je štanglom po glavi i pozvao policiju

ubistvo

Foto Printscreen Kurir

Dejan Stanković (37), danas oko 13 časova, prema prvim informacijama do kojih su došle “Novosti”, najpre je na pragu porodične kuće u selu Kovačevac kod Mladenovca zaklao baku Zorku Stanković (85), a potom je više puta metalnom štanlom udario po glavi.

Dejan je posle toga sam pozvao policiji i ispričao šta je uradio, i po njihovom dolasku nije se opirao hapšenju.

U kući Stankovića, u kojoj se dogodila tragedija, još uvek traje uviđaj, a kako nezvanično saznajemo od komšija, ubistvu je prethodila svađa bake i unuka.

Navodno, baka Zorka je unuku rekla da ide da traži posao i da mora nešto da radi, a prebacivala mu je, tvrde komšije, i to što je ušao u neke godine, a ne ženi se i ne stvara porodicu.

NATAŠA „ALAVA NA PARU“? Nakon prebijanja isplivao DOKAZ o Natašinoj FINANSIJSKOJ KRIZI

“Zorka je često insistirala da Dejan ide da se leči i da pije lekove. Međutim, on nije voleo da mu se to govori i tada bi pobesneo. Pretpostavljam da je i sada tako nešto dovelo do kulminacije”, kaže jedna od komšinica.

Meštani Kovačevca kažu da gotovo svi koji žive u ovom selu, znaju da je Dejan još o detinjstva imao određene psihičke probleme.

Navodno, lečio se i primao je terapiju, a komšije vele da je umeo satima da vozi bicikl po selu i da su meštani, znajući kako stvari stoje, uglavnom sklanjali decu sa ulice a i sami se “evakuisali” kada bi on naišao.

NUDI „DOBRO PLAĆEN POSAO“: Dalibor ima više od 1.000 ovaca i ženu za kojom se svi okreću (VIDEO)

Konačno, prema njihovom tvrdnjama, Dejanovo stanje se pogoršalo kada mu je jesenas umrla majka za koju je bio emotivno vezan.

Zapeo je u još veću depresijiu, a i kako se sumnja, nije redovno uzimao terapiju, a ostarela baka nije mogla dovoljno da ga kontroliše.

Šta se zaista dogodilo i koji je pravi motiv ove tragedije, pokazaće istraga.

(Dnevne.rs/Izvor: novosti.rs)