Nova drama u domu Saše Popovića samo nekoliko dana nakon što im je UKRADEN SEF sa dragocenostima!

Suzana Jovanović

Foto: Telegraf.rs

Kako piše “Alo”, supruga Saše Popovića, Suzana Jovanović, doživela je ogroman stres zbog čega je već danima na lekovima za smirenje.

Kako se navodi, pevačica je uznemirena i u luksuznoj vili više se ne oseća bezbedno, iako je suprug uverava da nema razloga za strah.

– Suzana je mnogo osetljiva i brižna prema Saši i ćerki Aleksandri i sinu Danijelu, a ova situacija unela joj je nespokoj. Iako se i muž i deca trude da joj objasne da se provale dešavaju svakodnevno i da je jasno da niko ne želi da im naudi, o čemu govori i to što su lopovi ukrali sef kada su očigledno znali da u njihovom domu nema nikoga, ona je neutešna – kaže izvor i dodaje da je Suzana našla spas u lekovima, ali samo privremeno.

NAŠAO TORBU SA 40.000 EVRA NA PARKINGU AERODROMA “NIKOLA TESLA”: Vratio je vlasniku, a kad čujete koliko ga je ovaj častio, ostaćete u ŠOKU! (FOTO)

– Lakše joj je da pije lekove nego da plače po ceo dan, a to joj je rekao i doktor koji joj ih je prepisao, međutim, objasnio joj je da to ne treba dugo da traje. Ona je svesna da treba da se opusti, ali još nije sposobna za to. Saša se neprestano trudi da je oraspoloži i nasmeje, tako da je uveren da joj lekovi uskoro neće trebati. Osim toga, rekao joj je da će dodatno pojačati obezbeđenje vile – zaključuje izvor.

PRVI “POVUKAO NOGU” I DOVEO SNAJKU IZ ALBANIJE 2010. godine: Nisu se razumeli ni reč, a evo kako danas žive!

Podsetimo, u četvrtak uveče ustanovljeno je da je iz porodične kuće Saše Popovića na Bežanijskoj kosi odnet sef, u kojem su se nalazila dokumenta, nakit i satovi vredni više od 100.000 evra. Direktor “Granda” i njegova supruga rekli su policiji da ne sumnjaju ni na koga konkretno, a istraga je u toku.

(Dnevne.rs/Pulsonline.rs/Izvor: Alo)