“NOSIĆE ME NA SAVESTI” Medicinska sestra ubila muža cijanidom! Ono što je rekla posle presude ostavlja u neverici (INFO)

bocica

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Šarkanj je 8. marta prošle godine već osuđena na 13 godina zatvora, ali je na žalbu njenog branioca postupak vraćen na početak

Veće sudija, na čelu sa sudijom Višeg suda u Subotici Gordanom Kojić, donelo je danas presudu po kojoj Irenu Šarkanj iz Horgoša, medicinsku sestru optuženu da je ubila muža Ištvana Šarkanja cijanidom, osuđuje na 13 godina zatvora.

Šarkanj je 8. marta prošle godine već osuđena na 13 godina zatvora, ali je na žalbu njenog branioca postupak vraćen na početak.

Više javno tužilaštvo je i u novom dokaznom postupku ostalo pri tvrdnji da je ona počinila krivično delo ubistvo u februaru 2018. godine tako što je mužu ubrizgala cijanid dok su se zaposleni u bolnici borili za njegov život. Šarkanj je sve vreme suđenja tvrdila da nije ubila supruga, i da mu je ubrizgala vodu, a ne cijanid.

Srbija tuguje! UMRLA PEVAČICA KOJA NAS JE PRVA PREDSTAVLJALA NA EVROVIZIJI (VIDEO) (FOTO)

Na početku današnjeg postupka, nakon završnih reči zamenika tužioca Branislava Rankova i svog advokata Biserke Krpić, Šarkanj je izjavila da nije kriva, a potom je dodala: “Ko smatra da sam ga ubila nosiće me na savesti”.

 

(Dnevne.rs /Izvor: