NOĆNA MORA MLADOG GLUMCA: Otkrivena MISTERIOZNA DEVOJKA koja je pretila da će Strugaru ubiti dete!? (INFO)

glumac

Foto: Printscreen/instagram

Poznati glumac Petar Strugar (29) uverio se na svojoj koži da veza sa fatalnom ženom može da bude opasna po život!

Srećom, pakao popularnog Crnogorca uspešno je okončan otkrićem ko je misteriozna devojka koja ga je mesecima proganjala!

Jezive pretnje upućivala mu je devojka sa kojom je bio u vezi i sarađivao na filmovima, angažovana inače u domaćoj filmskoj industriji!

[adsenseyu5]

Najveći šok doživeo je popularni Moša iz „Montevidea” kada je saznao da mu njegova devojka preti smrću i poručuje da će mu ubiti sina iz prvog braka! Odmah posle skandaloznog otkrića Strugar je raskinuo sa njom, dok će je ubuduće viđati isključivo na sudu!

Poruke koje je glumac dobijao pokazale su dokle je devojka spremna da ide da bi dobila ono što želi, ali će tužilaštvo u predstojećoj istrazi tek utvrditi da li su pretnje bile ozbiljne.

RADOMIR ZAKLAO SINA JER NIJE HTEO DA ODE U DOM: Krvavih ruku zazvonio komšijama na vrata i izgovorio JEZIVE REČI (FOTO)

“Emotivna veza pretvorila se u noćnu moru mladog i uspešnog glumca. Ispostavilo se da je devojka sa kojom je bio u vezi opsesivna i da ništa ne može da je zaustavi da ga dobije samo za sebe! Pitanje je da li je stvarno bila spremna da realizuje svoje pretnje ili je reč o ishitrenim i nepromišljenim porukama opsesivne žene”, navodi izvor blizak istrazi.

Strugar je mesecima trpeo proganjanje i razbijao glavu ko je devojka koja se okomila na njega. Policiji je podneo prijavu 7. marta ove godine i predao im SMS-ove sa jezivim pretnjama. U startu je bilo jasno da poruke šalje ženska osoba, a sve ostalo je bila misterija. Pretpostavka je bila da je reč o fanatičnoj obožavateljki, zbog čega su odmah traženi listinzi, a njegov telefon uzet na proveru.

Počelo je sa ljubavnim porukama u kojima mu je naizled anonimna devojka pisala da želi da bude sa njim. Međutim, to je bio samo početak drame, jer je ubrzo ispred vrata svog stana pronalazio cedulje sa porukama.

ŽRTVA PREVARE: Naručio mobilni telefon koji je platio 9.500 dinara, na kućnu adresu mu je STIGLO OVO (FOTO)

Posle toga su usledile pretnje smrću i na kraju jeziva upozorenja da će mu ubiti sina iz prvog braka.
Kada je prijavio slučaj, glumac je bio vidno uznemiren i zabrinut. Policija je proverom listinga otkrila ko je vlasnik telefonskog broja sa kojeg su slate poruke.

Ceo slučaj je u tužilaštvu, koje će posle saslušanja aktera ovog događaja i prikupljenih dokaza proceniti da li će protiv opsesivne devojke podići optužnicu i za koje krivično delo.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Alo/S. Dž. Stojanović)

[adsenseyu2]