NJU JE VUČIĆ POLJUBIO U TAKOVU: Najemotivniji trenutak vojne svečanosti! (FTO)

parada

Foto: Printscreen RTS

General Milan Mojsilović dodelio je oficirsku sablju predsedniku i vrhovnom komandantu Aleksandru Vučiću, na svečanosti u Takovu.

– U ime svih pripadnika VS uručujem vam simbol vojničke časti, za vašu posvećenost, za odnos prema vojsci i brigu za svakog njenog pripdnika.

-Hvala vam za sve što radite za Vojsku Srbije – kazao je general Mojsilović.

Vučiću je oficirska sablja uručena na svečanosti uručenja zastava ponovo oformljenim 63. padobranskoj brigadi i 72. brigadi za specijalne operacije u Takovu.

FOTO: RTS PRINTSCREEN

View this post on Instagram

"Ovaj grm vreme će da osuši i kameni stub će da poruši, al' Srbija večito stajaće i Miloša ime spominjaće! Danas je svečani, veliki i važan dan za nas. Ovo su dve najelitnije jedinice naše armije. Jedinice koje su uvek bile na braniku otadžbine. Jedinice kojima su se ljudi u Srbiji uvek ponosili. Uvek ste bili uz svoj narod! Vi ste najhrabriji deo našeg naroda, vi ste najhrabriji deo nas. Danas sam predsednik koji je ponosan da može da vam vrati zastave ponosa, zastave časti." – Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanosti uručenja vojnih zastava povodom formiranja 72. brigade za specijalne operacije i 63. padobranske brigade u Spomen-kompleksu “Drugi srpski ustanak” u Takovu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

O ovom detalju se priča!

 

(Dnevne.rs/Kurir)