“NISAM OSOBA KOJA SE BAHATI” Darko Lazić nakon hapšenja PONOVO seo za volan

pevač

Foto: printscreen/instagram

Veoma sam dobar vozač i to mnogi mogu da potvrde, rekao je Lazić.

Velika prašina digla se oko privođenja Darka Lazića, koji je ponovo, uprkos svemu, načinio saobraćajni prekršaj i seo za volan iako nema vozačku dozvolu. Ipak, kaže da je za to imao jak razlog.

– Moj Aleksej, koji ima jedanaest meseci, dobio je temperaturu, a baš tada kod kuće nije bilo nikog. Seo sam u auto i krenuo u Dom zdravlja u Pećince. Nisam osoba koja se bahati, ali kada je moj sin u pitanju, ne zanimaju me ni vozačka dozvola, ni policijski čas, on mi je najvažniji na svetu – objasnio je Darko Lazić, koji je priveden 29. aprila u mestu Subotište kod Brestača.

Folker je odmah priveden kod sudije za prekršaje u Rumi, gde je platio kaznu od 205.000 dinara.

– Svi znaju da imam vozača, a kada on nije tu, vozi me supruga Marina. Tog dana je Aleksej dobio temperaturu, a namestilo se da Marina nije bila kod kuće, kao ni moj otac. Brat je bio negde na pecanju. U trenutku sam se uplašio i pomislio šta da radim. Uzeo sam Alekseja, stavio ga u auto i krenuo ka Domu zdravlja u Pećincima, koji je na samo desetak kilometara od moje kuće. Tada nije bio policijski čas, ali i da jeste, verujte, uradio bih isto, jer sina volim više od svega i za mene ne postoje prepreke kada je on u pitanju – naveo je Lazić.

Potvđeno kog TAČNO DATUMA STIŽE 100 EVRA NA RAČUN! Prijava počinje 15. maja! (INFO)

Kako kaže, Lazić jedva čeka da ponovo krene na časove vožnje i položi za auto.

– Dešavalo se da niko nije tu i da zbog posla moram negde da idem. Šta ću, sednem u auto i krenem. Zbog toga se više puta dešavalo da budem uhvaćen i kažnjen, ali šta da radim, mene nema ko da izdržava. Zbog svega toga jedva čekam da položim vozački ispit. Inače, veoma sam dobar vozač i to mnogi mogu da potvrde – rekao je on.

 

(Dnevne.rs/Pink.rs)