“NISAM, NISAM SVESTAN DA JE ISTINA!”: Ogromna tuga oca male Anđeline (3), koju je zverski ubio MONSTRUM IZ ZAJEČARA (VIDEO) (FOTO)

otac-cerka

Foto: Telegraf

Srbija ne pamti ovako svirep zločin, od kog je javnost ostala nema i zaprepaštena surovošću jednog živog bića prema drugom

Milomir je otac svirepo otete, silovane, pretučene i ubijene devojčice Anđeline Stefanović (3), kojoj je život u zverskom činu oduzeo Vladica Rajković. On za Telegraf kaže da nije svestan šta im se desilo i šta ih je snašlo tokom surovog zločina u Zaječaru.

On kaže da je ćerku poslednji put video pre više od mesec dana.

Otac je za vreme gnusnog zločina bio sa sinom Miodragom (13) u šumi. Vratio se sinoć, kad je i saznao za sve ovo. Shvatio je da se nešto dešava kada je video da je kod njega došla njegova sestra iz Boljevca sa decom. Nije još uspeo da ode kod bivše žene kući.

[adsenseyu1]

Kako Telegraf saznaje Danijela, devojčicina majka, napustila je trudna Miodraga pre više od tri godine. On nije priznao dete, ali je Anđelina njegova ćerka.

Neutešna majka svirepo mučene Anđeline rekla je da sa Milomirom, ocem devojčice, ima još dvoje dece: devojčicu Minela (10) i dečaka Miodraga (13) godina.

 

– Oni žive kod njega u Zaječaru, ali su svratili juče da probaju da me uteše.

 

On nije bio sa njima, valjda je negde u šumi, seče drva – rekla je neutešna majka. 

Pogledajte i šta je ubici poručila majka ubijene devojčice

Prema priznanju datom policiji, monstrum se najpre igrao sa Anđelinom ostalom decom. Zatim je uzeo devojčicu za ruku i poveo je ka napuštenom delu ulice, gde su potpuni mrak i šuma. Devojčica se nije protivila, ispričao je, već ga je samo kratko pitala:

Čiko, gde me to vodiš? – upitala je devojčica, na šta joj je Rajković odgovorio:

Na jedno mesto, polako, videćeš.

Srbija ne pamti ovako svirep zločin, od kog je javnost ostala nema i zaprepaštena surovošću jednog živog bića prema drugom.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)