“NISAM IMALA SNAGE DA SE UPUSTIM U TAJ UŽAS” Nataša Ninković umalo ODBILA ulogu u filmu “Dara iz Jasenovca”

film

Foto: Promo

Glumica je u prvi mah bila na ivici da odbije ulogu.

Glumica Nataša Ninković u filmu “Dara iz Jasenovca” odigrala je lik Radojke, a kako je istakla, ponosna je što je deo ovog ostvarenja, iako je u prvi mah bila na ivici da odbije ulogu.

Kako je navela nedavno u jednom intervjuu, zbog težine koju ovo ostvarenje nosi, Nataša je zamalo odbila ulogu u filmu “Dara iz Jasenovca”.

– Prošlo je dosta vremena i došao je trenutak da odamo počast žrtvama u nepojmljivim i strašnim zločinima iz tog logora. Gagi Antonijeviću (reditelju, prim. aut.) verujem inače, a kad sam videla na koji način je sa scenaristom Natašom Drakulić prišao temi, nisam se dvoumila. Prva pomisao bila mi je da nemam snage da se upustim u taj užas i mrak, a onda da mi baš patnja kroz koju su prolazili ti ljudi ne dozvoljava luksuz ličnog komfora i da najmanje što možemo jeste da pokušamo da se na taj način poklonimo i tim i svim drugim žrtvama koje su stradale samo zato što pripadaju drugoj veri, drugom narodu, zovu se ovako, a ne onako.

PROČITAJTE JOŠ

POSLEDNJI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U ŠVAJCARSKOJ: “UBIO SAM JE” Skuvala mu kafu, pa je IZREŠETAO

Be the first to comment on "“NISAM IMALA SNAGE DA SE UPUSTIM U TAJ UŽAS” Nataša Ninković umalo ODBILA ulogu u filmu “Dara iz Jasenovca”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*