Nikola Marijoković (31), koga je policija uhapsila na groblju u Borči TVRDI: ZORAN MI JE NAMESTIO HAPŠENJE! (INFO)

mesar

Foto: Telegraf

Nikola Marijoković (31), koga je policija uhapsila na groblju u Borči, na 40-dnevnom pomenu ubijenoj pevačici „Granda“ Jeleni Marjanović (33), tvrdi za „Alo!“ da mu je hapšenje namestio Jelenin suprug Zoran kako bi skrenuo pažnju sa sebe!

Prema njegovim rečima, Zoran je iskoristio njegovo pojavljivanje na groblju, te je preko svog prijatelja alarmirao policiju, tvrdeći da se neki čudak pojavio na Jeleninom pomenu.

Ubica me uznemirava telefonom

– Slučajno ili ne, nakon mog hapšenja dešavalo mi se da me neko pozove sa skrivenog broja i ćuti! Ne plašim se ni novinara ni policije, koja radi svoj posao, ali plašim se Jeleninog ubice. Sumnjam da iza tih poziva stoji osoba koja je ubila Jelenu. Policiji nisam prijavio iz prostog razloga – krije broj i samo diše u slušalicu. Ali osećaj mi kaže da iza tih poziva stoji Jelenin ubica – uznemiren je Marijoković, koji kaže da se zbog toga odlučio da se skloni na neko vreme.

– Sada, sa ove distance, jedino logično objašnjenje zašto sam prijavljen policiji je manipulacija i skretanje pažnje. Nije istina da Zoran nije znao ko sam. Videli smo se na sahrani i tada smo pričali. Saznao sam da je član njegovog obezbeđenja išao po groblju i zahtevao da me slikaju, a potom me je na Zoranov nagovor prijavio policiji.

[adsenseyu1]

Postavlja se pitanje zašto je to uradio.Mislim da je hteo da iskoristi moju pojavu i skrene medijsku pažnju sa sebe. Tvrdio je da me ne poznaje, ali je već sutradan za razne medije pričao o detaljima iz mog života. Kako je to moguće, ako me ne poznaje – uz uzdah priča Marijoković, koji ne želi da imenuje, ali sumnja da je Jelenu ubio neko ko ju je poznavao.

UHAPSENI

„Na pomen sam otišao iz poštovanja prema Jeleni“ Foto; Telegraf

– Jelena je bila anđeo među ljudima, ali nije bila lakoverna, te nije pričala sa nepoznatima. Zato mislim da ju je ubica poznavao. Kada razmišljam o njoj, ne vidim nijedan razlog zbog kojeg bi je neko ubio. Kako vreme prolazi, jedino mi pada na pamet da je možda saznala neku tajnu ili je htela da napusti Zorana, ali i tu mi razum kaže da razvod i nije neki motiv – konstatuje Marijoković.
Prema njegovim rečima, na groblje je otišao iz poštovanja prema Jeleni, jer još pamti njenu dobrotu i šta je ona učinila za njegovu sestru i njega.

[adsenseyu1]

– S Jelenom sam se družio do 2013, kada je moja sestra Daliborka preminula. Koliko znam, ona nikada nije trčala na tom nasipu. Da ne grešim dušu, možda je počela odskora tuda da trči.  U jednoj emisiji, Zoran je rekao da niko osim njega i Jelene nije znao gde će i kada trčati. Ako je ta Zoranova izjava tačna, kako je ubica sve to znao – više kao da se preispituje nam je rekao Marijoković.

Plašim se da odem na Jelenin grob

Nikola Marijoković kaže da nikome u životu nije učinio ništa nažao, ali da je nakon incidenta na groblju dobio otkaz.

– Iako je ustanovljeno da sam nevin, a i dokazano je da sam tog kobnog 2. aprila bio na poslu, gde su me snimile kamere, po povratku iz policije su me otpustili. Dali su mi neke slobodne dane, a kada se prašina slegla, rekli su mi da više ne dolazim. Čak mi nisu uplatili ni tri meseca staža. Znam da nisam uradio ništa loše, samo sam jednom dragom biću koje sam poznavao želeo da odam poštu, ali sada zbog straha ne smem da joj odem na grob – rekao je Nikola.

(Dnevne.rs /Izvor: Enis Sadiku, Alo)