Nikola Jokić od srednje škole voli Nataliju, a čim su otpočeli vezu usledio je PROBLEM

košarka

Foto: AP

Srpski košarkaš Nikola Jokić danas proslavlja 25. rođendan, a njegova velika podrška već godinama je izabranica Natalija sa kojom je u srećnoj vezi.

Nikola Jokić, koji već godinama živi u Americi gde igra za Denver nagetese, od 2013. godine je u vezi sa Natalijom Maćešić, međutim detalje privatnog života je oduvek izbegavao da deli sa javnošću.

– Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije – ispričao je pre tri godine Nikola za magazin “Gloria”.

Kako je naveo, Natalija najpre nije pokazivala nikakvu rekaciju kada joj je priznao da mu se sviđa.

– Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala – otkrio je Jokić.

U periodu kada su počeli da se zabavljaju Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

– Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala – ispričao je košarkaš u pomenutom intervjuu.

– Najčešće smo kod kuće sve četvoro. Ali kad ne igram, odemo u akvapark, vozimo karting. Obišli smo mnoga zanimljiva i lepa mesta – otkrio je Jokić i kako provode zajedničko vreme.

Natalija prati Nikolu na gotovo svakoj utakmici, te joj nije teško ni da otputuje sa njim u druge države i gradove kako bi mu sa tribina uvek pružala podršku.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti.rs)